Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Prawdziwa_Leylla

Kłótnia...walka z mężem i jego mamą...wyrzucono mnie z domu...

Polecane posty

Gość Prawdziwa_Leylla

Przyszła teściowa i moja mama, zrobiłam obiad. Rozmawialiśmy i w pewnym momencie teściowa zaczęła się mnie czepiać że mięso twarde jak podeszwa, że ziemniaki z czarnymi dziobami, zrobiło mi się przykro, nic nie powiedziałam ale moja mama powiedziała jej że jak jej się nie podoba to może jeść z ziemi - i wzięła i zrzuciła jej jedzenie na podłogę. Mąż powiedział aby moja mam nie traktowała tak jego i ją opluł. W odpowiedzi spoliczkowałam go a jego matka uderzyła mnie z pięści w twarz. Moja mama uderzyła ja w brzuch i przewróciła na ziemią. Mąż zaczął krzyczeć,ja go szarpałam za włosy, moja mama miała podartą bluzkę, jej piersi na wierzchu ale biła jego mamę po głowie. Mąż szarpnął mnie za włosy, uderzył w szklaną szafkę i wszystko rozbiłam. Kontem oka zobaczyłam jaj mama ucieka bo teściowa trzyma w ręku kawałek szkła. Podeszła do mnie - mąż mnie trzymał za włosy i za ręce i pocięła mnie do krwi, krzyczałam a ona powiedziała - zamknij się ty suko. Uderzyła mnie w twarz z pięści i mąż kazał mi wypierdalać. Uciekłam płacząc. Jestem teraz u mamy. Co mam robić?

Gość xsantrypa
-kupic pistolet !

Gość Powieściopisarka
Fantazji ci nie brak! Gratuluję. Może coś następnego do poczytania, bo jakoś tu nudno,a u mnie deszczowo!:D

do momentu z tym jak teściowa cię pocięła szkłem było nieźle, później za bardzo fantazja cię poniosła :D ale dobrze ci idzie;)

Gość yyyKafeKrytykant
uwielbiam tego typu tematy :D

Gość Prawdziwa_Leylla
Strasznie bym chciała aby to było takie zabawne, ale nie jest. Mąż wywalił część moich rzeczy na podwórko. Nie wiem czy mam jej zbierać czy lepiej siedzieć u rodfziców w domu

Gość sensualll seductionnn
Ja pierdole ale jazda:-D

Gość a hoj a hooooooj
Haha, zaczaj się na nią z siekierką lub tasakiem Możesz ją też powalic patelnia

Gość Prawdziwa_Leylla
Ktoś może jeszcze pomóc?

Gość a co ci pomoze
siedzenie na kafe.... maz ci grozil ? czemu nie zglosisz tego na policji? nie wracaj tam i juz , a z mezem rozwod...

Gość sasamka0192
buahhahahahahhaa :D:D przyszedł majk tajsen i wyyebał teściowej z pół obrotu, a nie to był czak norris który spoliczkował męża a potem zrobił kupe :D

Gość TEXAŃSKA
Weź piłę mechaniczną wróć tam i zrób MASAKRĘ TEŚCIOWEJ PIŁĄ MECHANICZNĄ

Gość Hello_Krispi
Straszne to co piszesz....