Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kiwi90

Co zmienić, jak urządzić?

Polecane posty

Może ktoś coś poradzi. Wynajmuję z chłopakiem mieszkanie: mała kuchnia, mała łazienka, may pokój współlokatorki, mały przedpokój i nasz pokój. Nasz pokój ma stary brzydki brązowy dywan, który za jakiś czas wyrzucimy bo właścicielka ma nam dać jakiś "swój" tylko że... niebieski a mamy już kanapę i fotel niebieski, do tego starsze meble o takie: http://www.rzeszowiak.pl/img/ogl/373/3737264_0.jpg (to nie jest zdj naszego pokoju) - patrzac od lewej to mamy taka szafe i ta polke na gorze i ta czesc z barkiem i jeszcze jedna szafke... mamy tez w pokoju prostokatna lawe i stolik na kolkach, balkon. Jak beda jakies odpowiedzi to wstawie zdjecie. Pytanie jak urzadzic taki pokoj - jasne meble, jasny stolik, ciemna lawa, brazowy dywan ktory bedzie zmieniony na niebieski i do tego niebieska kanapa wieksza i granatowa mniejsza i niebieski fotel - jak to zmienic na jakis inny kolor, tanio a zeby fajnie to wygladalo? Jakies pomysly? Chaos wynika z pospiechu.

Gość gość
Do pokoju możecie dorzucić obraz w jakiejś ładnej ramce np takiej http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=14160074&order=qd&string=owz&search_scope=userItems-14160074&bmatch=engagement-v6-promo-sm-sqm-dyn-v2-com-1-3-1202 jest to świetny pomysł zarówno do dużych jak i małych pokoi. W tak łatwy sposób można nadać barwy i charakter dla pokoju.

Gość gość
Ja zaprojektowałam moje mieszkanie z pracownią architektoniczną ARCHITETTO. To świetni fachowcy - mają niesamowite wyczucie stylu i idealnie rozumieją oczekiwania klienta. Mam teraz mieszkanie jak z katalogu.

Gość gość
Dodałabym jakieś dekoracje. Coś w stylu plakatów, jakie można znaleźć u DCN Gallery. W fajnej cenie można zdobyć super dodatki.