Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeleciałoprzezpalce24lata

Całe życie sama

Polecane posty

Gość skoro jestescie same to
znaczy ze jestescie felerne i cos z wami nie tak.

Gość intensive care unit
"całe życie sama" 24 lata? :-D :-D to jest całe życie? Weź mnie nie rozsmieszaj!

Gość czarna_mamba789
ja też mam 24 lata, te nie mam faceta i jestem do tego "wyprana" uczuciowo. Byłam zakochana nieszczęśliwie dwa razy i chyba to mnie wyniszczyło. Nie potrafię się nikim zainteresować. Mną z kolei interesują się tylko faceci koleżanek, bo mają ochotę na skok w bok ;/podobam się tez dużo starszym facetom z tego samego powodu :(

Gość czarna_mamba788
ja też mam 24 lata, te nie mam faceta i jestem do tego "wyprana" uczuciowo. Byłam zakochana nieszczęśliwie dwa razy i chyba to mnie wyniszczyło. Nie potrafię się nikim zainteresować. Mną z kolei interesują się tylko faceci koleżanek, bo mają ochotę na skok w bok ;/podobam się tez dużo starszym facetom z tego samego powodu :(

Powiedzcie mi prosze jak sprawdzić czy kolega jest mną zainteresowany. Byłam z nim na kilku spotkaniach: koncerty, kino. Nie umiem jednak rozgryźć czy traktuje mnie jako jedną ze swoich koleżanek. Jak widzę on ma w zwyczaju wychodzić gdzieś z koleżankami... Więc jak sprawdzić czy jest zainteresowany mną?

Gość czlowiek z kevlaru
Jezeli do tej pory nic ci nie zaproponowal to znaczy ze 1/ gej 2/ nie jest zainteresowany

Nie znamy się jakoś bardzo długo, ani jakoś bardzo dobrze więc nie sądzę żeby już coś miał proponować Równie dobrze w opcjach można dodać że jest aseksualny bądź taki jak ja

A po jakim czasie faceci coś więcej proponują?

Niech ktoś coś napisze jak może.