Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość peszeeek

Czy to zdrada?

Polecane posty

Gość peszeeek
Nie znasz mnie, więc nie pisz, że jestem naiwna, bo nie jestem.

a potem są posty typu "wszyscy faceci są tacy sami", a autorki nie widzą, że do tanga trzeba dwojga i za rozpad zwiazku, za cierpienie odpowiada też kochanka, z którą zdradza ją jej "luby" ... kobiety kobietom zgotowują ten los ...

Gość llloiyt
widzisz wkrecasz siebie , chcesz wierzyc ,ze cie kocha ( mozliwe ze tak jest ) ,ze jestes bardzo wazna itp. Ale dlaczego jest z tamta , skad wiesz ,ze ona tez jest dla niego wazna ? Wspomina o niej ?

Gość Askjdsch
To nie zdrada - zdrada jest kiedy facet sie zaangazuje emocjonalnie, seks , zeby wyruchac pierwsza lepsza co rozlozy nogi sie nie liczy jako zdrafa :classic_cool:

Gość poleczkaa1234
the soul of truth, Zakładam, że prawiczek? :D

Gość ale jaja :D tzn jajniki :P
aha, czyli jestes zdardzona, wiesz jak to smakuje a teraz innej kobiecie sama zgotowujesz ten los , smutne :( jestes wiec taka sama jak kochanka Twojego ekslubego.

Gość Laura16ipa
Ta od razu jest głupia i naiwna -.- boże ;/

Gość peszeeek
Askjdsch, Kurde, nie czytasz tego co wyżej, pisałam, że seks zaczął się niedawno, od roku poświęca mi cholernie dużo czasu i bardzo się przyjaźniliśmy

tak, tak wiem, i jeszcze powtórz, ze kocha was obie... :D moze od razu sie umówicie na jakis trójkącik co? albo umów sie z jego dzewczyną co byo tym porozmawiac i ustalic jakis grafik :D

Gość peszeeek
Laura, zakończyłabyś to? On jest dla mnie naprawdę ważny, cholernie...

Zastanów sie, czy chcesz egositycznie myślec tylko o sobie i krzywdzić inną dziewczynę, tak jak sama byłaś kiedyś skrzywdzona i bedziesz wiedziała czy dalej to ciągnąć...

Gość llloiyt
?

Gość peszeeek
the soul of truth, Czyli mam to zakończyć, tak? Zerwać kontakt? Tylko jak?

Gość peszeeek
llloiyt, Tak, czasami, znam go na wylot, często się mnie radzi (a propos jego dziewczyny) i nigdy nie działałam na Jej niekorzyść, naprawdę...

Gość llloiyt
piszesz ze jest cho0lernie wazny , a wczesniej ,ze z nim nie bedziesz bo... Wiec czego chcesz? Wkopalas sie dziewczyno . Czy on cos mowi o swojej dziewczynie ?

Zrobisz jak uważasz, ale w mojej opini, tylko mojej powinnaś to zakończyć, dla dobra swojego i tamtej dziewczyny, która nie zasłużyła na takie traktowanie. Tak w ogóle, to obie nie zasłużyłyście na takie traktowanie. Nie chodzi o to, jak to zakończyć, tylko o to, czy rozumiesz tę sytuację i czy masz w sobie tyle siły oraz konsekwencji żeby to zakończyć, Bo jesli tak to przy pierwszym lepszym spotkaniu, telefonie mozesz mu przekazać,że to koniec, że źle sie z tym czujesz i takiej sytuacji nie mozesz dalej sie z nim spotykac,

Gość peszeeek
Macie racje, jestem koszmarna. Chcę to wszystko naprawić, tylko nie wiem jak?

Zrobisz jak uważasz, ale w mojej opini, tylko mojej powinnaś to zakończyć, dla dobra swojego i tamtej dziewczyny, która nie zasłużyła na takie traktowanie. Tak w ogóle, to obie nie zasłużyłyście na takie traktowanie. Nie chodzi o to, jak to zakończyć, tylko o to, czy rozumiesz tę sytuację i czy masz w sobie tyle siły oraz konsekwencji żeby to zakończyć, Bo jesli tak to przy pierwszym lepszym spotkaniu, telefonie mozesz mu przekazać,że to koniec, że źle sie z tym czujesz i takiej sytuacji nie mozesz dalej sie z nim spotykac,

Gość asdasfsgf
Wiesz co powinnaś zrobić ? Zerwać z kolesiem, poinformować jego dziewczynę, pójść na spacer z rodziną, poczytać książki w domu, pilnie się uczyć i nadać swojemu życiu sens. Rozumiem seks jest fajny, sam mam duże libido, ale jak można przekładać zwierzęcy popęd ponad dekalog moralny ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość peszeeek
Macie racje, jestem koszmarna. Chcę to wszystko naprawić, tylko nie wiem jak?

Gość asdasfsgf
Wiesz co powinnaś zrobić ? Zerwać z kolesiem, poinformować jego dziewczynę, pójść na spacer z rodziną, poczytać książki w domu, pilnie się uczyć i nadać swojemu życiu sens. Rozumiem seks jest fajny, sam mam duże libido, ale jak można przekładać zwierzęcy popęd ponad dekalog moralny ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Gość nnm
tkj

Gość tak to widzem
" i nigdy nie działałam na Jej niekorzyść, naprawdę..." Serio? seksisz sie z jej chłopakiemi to wg Ciebie nie jest działanie na jej szkode? to co musiałabys zrobic, zeby w końcu zacząć działać na jej szkoda? :D czyli dziewczyna która dawała Twojemu ekschłopakowi również nie działała na Twoją szkodę, naprawde?

Gość peszeeek
the soul of truth, Wiem, wszystko do mnie dochodzi. Po prostu jakby pominąć ten ostatni miesiąc, cały rok był moim najlepszym kumplem. Jestem w stanie to zakończyć, ale strasznie trudno będzie mi tak po prostu zapomnieć, wiesz?

Upośledzona jesteś, myślisz że tej drugiej nie posuwa czy ci to nie przeszkadza? Pewnie zapodał ci bajkę którą wszystkie kurwy zapodają że jest z nią ale nie współżyją, że nie może jej zostawić bo bidulka coś sobie może zrobić, taki troskliwy kurwa! 😠

Gość peszeeek
tak to widzem, Napisałam "nie działałAM' - czas przeszły, chodziło mi o radzenie mu wcześniej, przed skomplikowaniem całej naszej sytuacji

Durne prowo ale niestety dookoła mnóstwo takich sytuacji, wiekszość lasek to tłumoki nierozgarnięte łykające jak młode pelikany każde gówno nawet od patologi :-o

Nawet rozumiem, że może być Ci trudno, ale tylko całkowite zerwanie kontaktu może Cię wyratować z tej toksycznej sytuacji. Serio. Może i tamten rok był cudowny, ale po przez pójscie do łózka wszystko zaprzepaściliście i juz nigdy nie bedzie tak jak dawniej.