Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość euro za 4.19

czy mężczyzni mają uczucia?

Polecane posty

Gość wkurwiony facet
Męska średnia. W Stanach Zjednoczonych przeciętna długość członka w stanie erekcji to 12,7-17,8 cm, a w obwodzie 10,2 15,2 cm.

Gość euro za 4.19
To miałam trochę podobnie.Czułem się ciągle takim drugim planem.Najpierw było hobby,potem telewizor,wyjścia,puby...gdzieś tam ja.Dla mnie związek,to trzy obie strony są dla siebie numerami jeden.Daje z siebie 100%i chciałabym tego samego. A ta twoja młoda jeszcze była.20lat ,co to jest.Po szukaj kogoś w zbliżonym wieku.

Gość euro za 4.19
To nie temat o brodawczakach.

Gość kobiety wybierają tylko tych
co uczuć nie mają a kierują się popędem. Ci mający uczucia są najczęściej samotni,

Gość dsfsdfe4
Po szukaj kogoś w zbliżonym wieku. ddddddddddd Łatwo powiedzieć. Ja mam 22 i już równolatek wolnych nie ma nawet znacznie młodsze mają starszego ode mnie partnera.

Gość 67676858
Młoda nie młoda to nie ma znaczenia, jak się decydujesz na związek to zdajesz sobie sprawę z tego wszystkiego. Poza tym znajdź dzisiaj atrakcyjną miłą fajną 27 latkę dla mnie to Ci podziękueję :) Wiesz jak ciężko znaleźć fajną dziewczynę w moim wieku ? Wszystkie zajęte.

Gość 67676858
Dokładnie, praktycznie wszystkie są dzisiaj zajęte, a nawet jak któraś jest wolna to nie chce związku i koło się zamyka. A jak już poznam jakąś fajną 27-30 latkę to okazuje się furiatką desperatką szukającą księcia z bajki z kosmicznymi wymaganiami.

Gość euro za 4.19
No nie zartuj,zna pełno tajnych,normalnych babek przed 30.I normalnych.

Gość euro za 4.19
Właśnie,co to za kosmiczne wymagania?

Gość montego bay
mnie niejednokrotnie dziwi, że mają - nie okazują ich przeważnie, np mnie

Gość jejku jej
jasne, że mają...pożądanie, chciwość, egoizm, łapczywość, złość, ekscytaaacja... coś jak psy...ograniczeni są do tych najprostszych ;)

Gość sfedgrde
jejku jej jasne, że mają...pożądanie, chciwość, egoizm, łapczywość, złość, ekscytaaacja... coś jak psy...ograniczeni są do tych najprostszych gggggggggggggggg Takich to Wy akurat wybieracie pozostali mają inne wartości w życiu

Ale przecież to kobiety nie mają uczuć, tylko ludzie którzy mają honor, mogą mieć tym samym uczucia. Kobiety honoru nie posiadają, dla nich liczy się jedynie kasa, wygodne życie i to aby facet traktował ją jak księżniczkę i znosił jej fochy, a jak tego nie robi to jest dla nich "facetem bez uczuć" bo nie chce służyć kobiecie i zarabiać na jej wygodne i beztroskie życie.

Gość majowe rozważania
mężczyżni nei mają uczuć TAK JAK KTOŚ NAPISAŁ ZOSTAWIAJĄ KOBIETY Z DZIEĆMI na 100 procent zostawiają kobiety żony które urodzą niepełnosprawne dzieci zostawiają chore żony - a jaśli nie zostawią to mają na boku kochanki , bo przecież samiec nie przeżyje jeśli nie wsadzi .... sa zwykłymi samcami myślącymi penisem NIC W TYM UCZICIA TYLKO FIZJOLOGIA

majowe rozważania- Bo to wina prawa, niepełnosprawne dzieci powinno się uśmierać a nie je wychowywać, na co komu niepełnosprawne dziecko? Nikt tego nie chce, prócz kobiety, wiec logiczne że facet odchodzi, bezsensu wychowywać i utrzymywać dziecko z którego i tak nic nie będzie.

Gość euro za 4.19
Jak widze dyskusja trwa.Tylko nie w iem cy we własciwym kierunku idzie.

Gość MoimZdaniemJestTak
Mysle, ze maja ale nie takie jakich bysmy sobie u nich zyczyly. Ogolnie atrakcyjni ludzie obu plci, ktorzy maja powodzenie nie szukaja glebokiego uczucia i stalego zwiazku, bo takich potrzeb nie maja. Lubia sie zabawic, byc podziwianym, rozchwytywanym. Upajaja sie tym. Glebszego zwiazku szukaja brzydkie kobiety i zaniedbani, biedni mezczyzni. Ludzie pozbawieni charyzmy, tchorzliwi, trudno nawiazujacy kontakty, zranieni przez innych. Maja wieksza potrzebe poczucia bezpieczenstwa. Atrakcyjni mezczyzni jak kochaja to krotko i intensywie. Czuja sie jak zdobywcy im wiecej kobiet tym lepiej. Tym uczuciem sie w zyciu kieruja i oczywiescie potrzebami seksualnymi. Na sex latwo sie nawet "potworowi" zalapac. Rypia wszystko co sie rusza. Uwaga! lubia wszystkim opowiadac o swoich zdobyczach z detalami, po chamsku, czesto mocno ubarwiajac. U wiekszosci takich mezczyzny dwa dominujace uczucia to glod i pozadanie. Jak sie zenia to najchetniej po 40-tce z roznych praktycznych powodow z duzo mlodsza partnerka,kiedy im coraz trudniej przychodzi zdobywanie mlodych kobiet, chca miec dzieci, jezeli wczesniej nie "wpadli". Co wcale nie znaczy, ze sa w stanie dochowac wiernosci. Wniosek : mozesz w sobie stlumic potrzebe oglupiajacej cie milosci np. cwiczeniami NLP lub zwiazac sie z nieatrakcyjnym fizycznie partnerem ktory ci ta milosc da. Do seksu mozna sie zawsze troche alkoholem znieczulic. Jak moj znajomy mawia do zony to tylko po paru koniaczkach. Ogolnie potrzeba wielkiej romantycznej milosc to wymysl 19-ego wieku,wczesniej zakochanie byla uwazane za chorobe psychiczna. Ta tesknota za uczuciem, ktora w sobie niektorzy odczuwaja to rodzaj prania mozgu, ktore media, wychowanie i religia zafundowaly kobietom wraz z powstaniem klasy robotniczej i dostepem kobiet do pracy i wlasnych pieniedzy. Bo na co nam facet jak wlasna kase i niezaleznosc mamy, tylko do milosci. Niektore bardziej wrazliwe kobiety daj sie na to nabierac. Znam takie panie, ktore w imie milosci daja sie bic, ponizac psychicznie, czy nawet utrzymuja finansowo swojego ukochanego.

Gość gość
... Znam takie panie, ktore w imie milosci daja sie bic, ponizac psychicznie, czy nawet utrzymuja finansowo swojego ukochanego. czyli jednak milosc istnieje? :)