Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana_zakochana_!_

dlaczego tak jest?? pomóżcie

Polecane posty

jak dotąd za kazdym razem jak poznawałam jakiegoś faceta to on od razu mi sie podobał od pierwszego spotkania go i w ogóle no i póżniej wiadomo zapoznawaliśmy sie itd ale nic wiecej z tego nie wychodzio i z czasem moje zauroczenie nim mijało i wiadomo ze on wtedy nie tracił na urodzie ale poprostu przestawał mi sie podobac. a teraz poznałam takiego faceta jka gopierwszy raz zobaczyłam to powiedziała On zyskiwał na tym bo dostrzegałam jego prawdziwa urode dostrzegałam to jaki jest przystojny znaczy moze nie jest najprzystojniejszym facetam świata ale ma śwój urok ktory teraz na mnie podziałał jka piorun.... zakochałam sie w nim i On tak strasznie mnie kręci jak nigdy dotąd zaden inny facet .... dlaczego taj jest? czy to ma jakies znaczenie? pomózcie

chodzi o to ze zawsze jak poznawałam jakiegos faceta to podobał mi sie od poczatku poprostu był dla mnie bustwem ale po jakims czasie mi poprostu to przechodziło i juz teraz mi się nie podobają a ostatnio poznałam taiego faceta ktry na poczatku był dla mnie brzydki i wcale mi sie nie podobał ale za kazdym razem gdy spotykalismy sie (słuzbowo) dostrzegałm h\jaki jest przystojny i nigdy jeszcze zaden mnie tak nie kręcił jak On, zakochałam sie w nim.... dlaczego tak jest?