Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tatatatatatatta

mam pytanie

Polecane posty

Gość tatatatatatatta

Mam takie pytanie, może mi ktoś wytłumaczy: Spotykam się od jakiegoś czasu z facetem, jest super jak się spotykamy... Ale jest jeden problem on umawia się ze mną tylko wtedy kiedy jest pijany lub wstawiony, jeszcze nigdy nie zadzwonił do mnie jak jest trzeżwy.. Co to może oznaczać ? :( Nie wiem czemu tak jest? Jak jest po wpływem alkoholu jest zupełnie inny, spotykamy się, wygłupiamy, rozmawiamy i oczywiście jest seks też... I zawsze jak jest pod wpływem alko to jest super... Natomiast jak jest trzeżwy to mało co się odzywa jak się spotkay, bo mieszkamy nie daleko i jeszcze nigdy wtedy ze mną się nie umówił... Czy to kwestia nieśmiałości? czy raczej pod wpływem alko robi głupoty i nie chce o tym pamiętać? Może ktoś miał taką sytuację? Strasznie mi na nim zależy, ale nie mogę tak dłużej... POMOCY :(

Gość groo
to może oznaczać że jest alkoholikiem

Gość pluto11111
Po alkoholu jest sie odwazniejszym :) I ma sie wyjebane ogolnie na zdanie innych. Ja po alkoholu gadam z laskami na luzie.

Gość tatatatatatatta
ale z takimi co ci się podobają? czy ze wszystkimi?

Gość tatatatatatatta
czy po pijaku gadacie do dziewczyn ktore wam sie nie podobaja? albo ktorych nawet nie lubicie? czy raczej do tych ktore was pociagaja w jakis sposob?

Gość tatatatatatatta
Ale czy po pijaku gadacie do dziewczyn ktore wam sie nie podobaja? i nawet ich nie lubicie? czy tylko do takich ktore was pociagają w jakiś sposób?????