Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aurelka112

Czy wybaczyć jednorazową zdradę?

Polecane posty

Gość aurelka112

Jesteśmy parą od 2 lat. Przeszliśmy wiele burz, z różnych powodów. Spędziliśmy wspaniały weekend, ale dziś rano w niedzielę zobaczyłam, ze w telefonie ma sprzed miesiąca wiadomości z jakąś laską o treści ostro erotycznej...wybiegłam z domu, on za mną bez butów, przeporaszał, błagał, płakał...mowił ze to najwiekszy błąd jego życia, że to przez to że ostatnio psulo nam sie w zwiazku...ze nigdy wiecej..czy wybaczyc?

Gość fgfgfgfggg
zdrada to jakby sie z jakąś przespal, a nie jakis glupi sms.

Gość aurelka112
no dobrze, ale jeśli on w tych smsach pisal jej ze chcialby polizac jej piersi i inne rzeczy o ktorych nawet nie chcę wspominac, bo to za bardzo boli jesli sobie uswiadamiam...

Gość aurelka112
niestety wiele burz, ale to chyba normalne..

Gość vn
taaaa to był błąd a trzymał jeszcze sms-a od niej....to ze sie psuło musiał od razu cie zdradzac?

Czyli krótki związek, same awantury i masz wielkie rogi...co ty chcesz wybaczać?

Gość vn
nie to nie jest normalne,ja z moim mezem jestem po slubie 10 lat...ogólnie 12 lat i jeszcze zadnej powaznej burzy nie mielismy

Gość onaa7
wybaczyc ! pisanie to jeszcze nie zdrada jak Cie kocha, drugi raz nie popelni bledu

Gość aurelka112
@vn i @mooreland chyba racja...;( ciezko po prostu to przezyc...

Gość onaa7
pisze ze wybaczyc bo sama kiedys popelnilam blad ktory kosztowal mnie tego ze narzeczony chcial zerwac zareczyny, zaluje strasznie, postaral sie zaufac chodz nie bylo latwo na poczatku ale niestety zdazaja sie bledy ktorych zalujemy. A jestesmy ze soba 4 lata i za miesiac slub :)