Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olkasyllllll

jestem w 28 tyg i przytylam tylko 5,7 kg -martwie się

Polecane posty

Gość do 24 tyg ciąży nic
Trudno mi się odnieść do Twoich znajomych, bo ich nie widziałam :). Ale jak mi kobieta pisze, że ma 170cm wzrostu, waży 45kg i w ciąży schudła 15 :D a po ciąży jeszcze trochę, to uważam że ma coś nie tak z głową skoro próbuje się w ten sposób dowartościować. Jeszcze bardziej żal mi dziewczyn, które wpadają w kompleksy, bo przeczytają "ja przez całą ciążę przytyłam tylko 4kg", ale nie doda jedna z drugą że przed ciążą ważyły 90kg :o. Ja od razu napisałam ile ważyłam (nie robiąc się przy tym na Angelinę Jolie, Victorię Beckham czy Bóg wie kogo jeszcze), więc spokojnie mogę dodać, że w ciąży "dorobiłam się" 9kg i nie jest to nic dziwnego, bo chudzinką nie byłam i nie mam zamiaru być :).

Gość l;lm;kmn
l';lkjhgf

Gość do 24 tyg ciąży nic
Trudno mi się odnieść do Twoich znajomych, bo ich nie widziałam :). Ale próby robienia się na Angelinę Jolie (172cm, 49kg) dodatkowo upstrzone komentarzem "schudłam w ciąży 15kg a po ciąży jeszcze trochę" :D są po prostu żenujące. Bardzo mi szkoda NORMALNYCH dziewczyn, które przeczytają komentarz w stylu "przez całą ciążę przytyłam 4kg" i wpadają w kompleksy, bo wypowiadająca się nie napisze, że przed ciążą ważyła 90kg (albo 58kg tylko że przy wzroście 145cm) a jej BMI wahało się między 25 a 35 :o. Dlatego ja od raz napisałam ile ważyłam i przy jakim wzroście i spokojnie mogę napisać, że w ciąży przytyłam 9kg - bo do chudzinek nie należałam :). Jakbym ważyła 10kg mniej, to pewnie w ciąży przytyłabym 10kg więcej ;).

Gość kamilkamila
no tak, a ja jestem w 11 tc I przytylam 4.5 kg. I cwicze 6 razy w tygodniu, I dooopa,nie wiem co zrobie, bede jak wieloryb

Gość penyyyy
jestem w 19tc, przytyłam 5 kg, ale do 16 tc miałam wilczy apetyt i jak robiłam się głodna, to musiałam od razu jeść bo było mi słabo. teraz waga od 3 tyg stoi, przy czym od tygodnia muszę leżeć i nie wiem jak się to skonczy dla mojej wagi :/

Gość do 24 tyg ciąży nic
Luz, jest wiele dziewczyn które na początku tyją a później już nie :). Albo w II trymestrze mają przestój i znów coś tam przybiorą w III. Nie ma takich samych ciąż ;). Jak o siebie dbasz (a ćwiczysz przecież), nie przesadzasz ze słodyczami i nie jesz jak wróbelek (tyle ile ważysz;) ) to może po prostu woda Ci się w organizmie zatrzymała?

Gość lalalalallalalalalalalaa
do 24 tyg ciąży nic Ja nie czytałam między wierszami, tylko Cie zacytowałam.

Gość do 24 tyg nic
Teraz ja Cię zacytuję dla odmiany "Tym co napisałaś, dałaś do zrozumienia..." "DAŁAŚ DO ZROZUMIENIA" - rozumiesz znaczenie słów, których użyłaś? Ja NIGDZIE nie napisałam, że kobieta, która przytyje w ciąży kilka kg MUSI być otyła. Ty to sobie dopowiedziałaś, skarbeńku ;).

Gość lkijuhygtrdsdcfvg
;lkjkhgffdfnm,

Gość kslslkdslksl
Zgadzam się w 100% z teorią jednej z dziewczyn. Ja zaczynam dzisiaj 28tc i przytyłam 2,6kg. Dlaczego? Otóż moja waga wyjściowa to 110kg (!) :D :D I jest dokałdnie tak jak ktoś tu napisał, jak mnie ktoś widzi i pyta to ile przytyłaś i mowię 2,6kg to zapewne myśli sobie "jasne, brzuch duży, ona cała duża a nie całe 3kg przytyła" ale to fakt. Dzisiaj mu dr mi powiedział, że ma pacjentki np. z cukrzycą, które w ciąży chudły a nic nie przytyły a brzuch miały spory. Więc ja tam wierzę, jak ktos mi powie, że przytył np. 6kg w czasie ciąży a nie wyglada. Za to moje szczupłe koleżanki tyły po 25kg.

Gość Zocha.
Moja znajoma jest w 7 m-cu i przytyła 2 kg. Z mama i dzieckiem jest wszystko ok.

Gość ;poiuytgrfd
,lkjhgcvb

Gość do 24 tyg ciąży nic
kslslkdslksl To nie jest moja teoria, ktoś to już przede mną wymyślił :D. Zdrowia dla Ciebie i dzieciątka :)!

Gość Kakalalala
No pewnie jest cos w tym.Waga wyjsciowa faktycznie jest wazna.Ja mialam 52kg przy wzroscie 165.To moja druga ciaza,przy pierwszej przytylam cos kolo 15kg.Ja poprostu uwazam ,ze te 2 kg czy 4kg to nie jest tycie.Ja przed samym okresem potrafilam wazyc z 1,5kg wiecej i w dzien okresu schodzilo mi do mojej wagi.Wiec jak zaszlam w ciaze to juz w pierwszym miesiacu przytylam 2kg a nic nie widac bylo .Wiec dziwia mnie kobiety ,ktore mowia ,ze brzuch widac na kilometr a waga spada :)Zazwyczaj po porodzie zostaje na plusie te 5 kg i nic w tym zlego nie ma.Albo nie ktore probuja sie dowartosciowac .I nie uwierze ,ze kobieta o podobnej budowie i wadze do mnie przytyje tylko 2 czy 4kg(do konca ciazy) i bedzie miala przy tym brzuch i dziecko ze 3.300 to nie mozliwe.

Gość lkjhgfdsdcvb
lkjhgfdsxcvbnm