Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gabiiiiiiii

CO JEST Z WAMI NIE TAK FACECI????

Polecane posty

Gość gabiiiiiiii

dlaczego nie zagadujecie do kobiet które wam się podobają? na przykład sytuacja z klubu.. patrzycie sie na piękną dziewczyne, macie z nią kontakt wzrokowy, ale żeby podejść i o cokolwiek zapytać to nie.. czemu?? uważacie że laski z klubów się nie nadają czy po prostu trema was zjada???

Gość jumpero
Ja lubie sobie popatrzec. Ale nic wiecej. Dziewczyny sa zbyt puste teraz aby tracic nna nie czas

Gość gabiiiiiiii
no cos Ty, po prostu zle trafiasz :p

Gość po prostu do klubow
chodza szmaty wiec po co i o czym z tym gadac?

Gość jumpero
Moze i zle. Pewnie gdzies sa jakies perelki. Jak bede mial 30 lat to poszukam sobie kogos. Narazie mam inne zajecia

Gość gabiiiiiiii
oj mylisz sie.. ja chodzę z przyjaciółmi do klubów żeby się wybawić, nic więcej, szanuje się, jestem atracyjna, znam swoją wartość, nigdy nie zrobiłam czegoś czego mołgabym żałować ( złe zachowanie, upita do nieprzytomności, przygodny sex etc) nie wyglądam ani nie zachouje się jak szmata, mam duże powodzenia, ale pomimo to, ZAWSZE kiedy widzę fajnego faceta, który na mnie patrzy, i widać że jest zainteresowany, nie podchodzi.. pomimo że jest kontakt wzrokowy i uśmiechy.. o co chodzi?!

Gość gabiiiiiiii
nie trzeba umieć tańczyć żeby pójść do klubu, chociaż osobiście wole pub'y - piwo, bilard, dobra muzyka, i znajomi, bez żadnego tłoku, upitych typków, i rozebranych panienek :D

Gość jumpero
Ile masz lat

Gość jumpero
dlatego przerzuciłem się na facetów

Gość jumpero
Rob se studia w spokoju i lej na facetow. Ja mam 26 i narazie szkolania tylko mi w glowie.

Gość gabiiiiiiii
studiuje, ale jestem juz zmeczona tym że same dziwadła się do mnie kleją, a fajni faceci zgrywają niedostępnych... mam wrażenie że coś mi umyka w tej mojej młodości.. :)