Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lidkka23

idealna kobieta powinna..... - czyli co robić by zyskać w oczach mężczyzn?

Polecane posty

Witam! Postanowiłam założyć ten temat ponieważ od dłuższego czasu zastanawiam się jak powinna wyglądać, co robić, jak się malować, czesać, zachowywać "idealna" kobieta? Może razem dojdziemy do tego co robimy nie tak, co powinnyśmy zmienić? Nurtuje mnie pytanie " co lubią faceci"? :) Może razem będziemy dążyć do "perfekcyjności"? HELP!

Gość Pmgdtw mgjptg
Szanuj siebie i swoje ciało to inni cie uszanują... To podstawa

to jest wiadome...:) interesuje mnie bardziej to dlaczego my starając się nie wiadomo jak, Stosując drakońskie diety idziemy ulica z naszym partnerem a on ukradkiem patrzy na inną niunię?? Pomijając fakt iż ona jest ubrana podobnie do nas, równie zadbana. Co zrobić by wizualnie i emocjonalnie doprowadzić faceta do szaleństwa na naszym punkcie??

Gość fvcx
to chyba oczywiste

Gość yyyKafeKrytykant
chocbys nie wiem jak byla idealna to on i tak od czasu do czasu spojrzy na inna, dlaczego? bo jest INNA, nieznana, moze mniej idealna, albo ma cos na co tylko on zwroci uwage ( a setka innych facetow tego nawet nie zauwazy) i tyle poza tym kazdy facet lubi co innego, nie da sie byc idealna dla kazdego a co zrobic by byc idealna dla swojego faceta to juz ty powinnas wiedziec

Gość jh6t
ideały podobno nie istnieją.

Idealna kobieta bezgranicznie kocha i ufa, jest wierna, jest wsparciem dla swojego mężczyzny, ma dystans do siebie i nie jest przewrazliwiona na swoim punkcie. Nie zakłada z góry winy swojego lubego, tego że celowo zrobił jej przykrość. Poza tym idealna kobieta nie robi z faceta swojego prywatnego kozła ofiarnego gdy tylko dostaje okresu.

A i zapomniałem o bardzo ważnym: idealna kobieta mówi czego chce,czego potrzebuje, czego oczekuje, co jej leży na sercu, a nie mówi podtekstami każąc się domyślać i spełniać jej życzenia

Gość Pmgdtw mgjptg
Dokładnie, szczerosc i mówienie wprost, a nie dawanie przeróżnych sygnałów które my faceci i tak źle zinterpretujemy. Chcemy wiedziec wprost o co kobiecie chodzi, a nie domyslac sie przez całe zycie. Nie mamy zdolnosci czytania w kobiecych myslach zeby wszystko wiedzieć...

Gość idealna kobietaaa
powinna wyglądać jak z okładki playboya ale jednocześnie nie może stosować makijażu koniecznie bardzo szczupła z dużymi cyckami i tyłkiem ale nie może się odchudzać i gadać o dietach, nie może też mieć silikonów tylko naturalnie duży tyłek i cyce (chociaż wskazane by było jakby wyglądały jak te sztuczne. Najlepiej żeby miała małe doświadczenie seksualne ale w łóżku powinna się zachowywać jak zawodowa prostytutka Nie powinna narzekać i czegokolwiek oczekiwać od faceta, o grze wstępnej i orgazmie najlepiej żeby w ogóle nie wspominała bo to faceta będzie stresowało i będzie wolał masturbację przed komputerem, która nie jest taka "męcząca" Musi też umieć dobrze gotować, sprzątać, zajmować się dziećmi, zarabiać, prać, prasować itd, oczywiście to wszystko powinno być robione z uśmiechem na twarzy. Oraz przenigdy nie może przytyć, zestarzeć się, denerwować się, krzyczeć, obrażać się, nie może mieć nigdy okresu, bólów głowy oraz oczywiście nie może srać czy pierdzieć. Można by było wiele dodać jednak chyba wystarczy... Chyba już powinno dotrzeć do niektórych, że kobieta idealna faktycznie nie istnieje...

Ktoś dziś chyba wygrał casting na mistrza ironii :D ideał kobiety lub ktoś zbliżony do ideału tkwi w środku kobiety a nie w jej wewnętrzności. I to jest kwestia charakteru, pracy nad sobą, wystarczy chcieć coś zrobić/zmienić

Gość no to ja bylam
taka idealna wg was, a i tak perfidnie ze mna zerwal. opowiadal jak to kocha, a potem, ze niepotrzebnie w to wierzylam.

wszystko rozumiem ale zejdźmy na ziemie....pytanie dotyczyło bardziej kobiet co one robią by czuć się atrakcyjnie? :) panowie dziękuję za odp :) jestem moim zdaniem dobrą kobietą szczerą, uczciwą, spełniam jego zachcianki w łóżku i nie tylko i jestem wierna i dbająca o niego....jednak czegoś tu brakuje....pytanie czego? Dbam o siebie...jestem zadbana ale zapewne popełniam gdzieś minimalny błąd..:/ jaki?

Gość yyyKafeKrytykant
a moze po prostu w tym wszystkim zapominasz o sobie? wszystko podporzadkowujesz pod faceta, zawsze sie na wszystko godzisz, nawet jak nie masz na cos ochoty, starasz sie dla niego, zamiast dla siebie ty spelniasz jego zachcianki a on spelnia twoje? dba o ciebie? czy tylko ty sie starasz w tym "zwiazku"

godze się na wszystko....zapominam o sobie....bo on najważniejszy...:/ czy któraś z was też tak ma? no ale w sumie to coś złego że on jest "number one" ?? ;)

dziewczyny jakie wy macie patenty na swoich mężów/chłopaków?