Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brzuchataAgata

Cwiczę z Chodakowską Skalpel i Mel B na brzuch

Polecane posty

Hej dziewczyny. Ostatnio trochę przytyłam. Wszystkiemu winna przeprowadzka w nowe miejsce, nowe wyzwania, środowisko. Szczególnie godziny pracy są niekorzystne dla mnie ponieważ pracuję w godzinach popołudniowych do późnych wieczornych, nawet 21.30. Czasami w domu bywam dopiero ok 22.30 i wtedy zabieram się za jedzenie. Pół roku takich praktyk i 5kg do przodu. Przy wzroście 163 ważę 57,5 kg. BMI mam ok, ale to wcale nie znaczy, że dobrze czuje się w swojej skórze. Moim ogromnym problemem jest i zawsze był brzuch. Szczególnie czuje to teraz kiedy zaczęłam chodzić w letnich spodniach i czuć jak się wszystko z nich wylewa. Próbowałam różnych rzeczy, nawet zaczepiłam się o kopenhaska, ale nie wytrzymałam długo. Kilka lat temu wytrzymałam na tej diecie 8 dni i zgubiłam ok 4kg, ale byłam ledwo żywa. Teraz pracując nie wyobrażam sobie, że mogłabym w takim stanie przetrwać dzień. Obecnie wymyśliłam sobie, że bez ćwiczeń i wysiłku fizycznego nie pójdę do przodu. Chciałabym ćwiczyć z Chodakowską i Mel B przynajmniej co drugi dzień i jeść mniej kalorycznie ( moją zmorą są słodycze/chipsy i cola). Zapraszam wszystkie dziewczyny które chciałyby podjąć wyzwanie razem ze mną. Nie ukrywam, że Wasza pomoc będzie dla mnie nieoceniona. Na koniec podaje moje wymiary, które wołają o pomstę do nieba: Talia - 76 cm Brzuch na wysokości pępka 85,5 cm Biodra - 86,5 cm Udo - 55 cm Biust - 87 cm Moja waga: 57,5 kg BMI w normie Do zrzucenia - 5,5 kg

Cześć :) zaczęłaś już? dawaj znać jak Ci idzie, powiem szczerze, że czytając opinie na jej fanpagu naprawdę jestem w szoku, patrzę na te wszystkie zdjęcia i nie wierzę jak ktoś jest w stanie miesiąć wytrzymać z tymi ćwiczeniami.. albo widocznie moja kondycja jest mega tragiczna, wytrzymuje do 15 minutej i potem mam dosyć :( a Tobie jak idzie? :D

hej, otworzyłam ten sam temat w zakładce Fitness, bo chyba będzie to lepsze miejsce na ten temat. Zapraszam :) ten temat usunę zaraz po tym jak mnie znajdziesz na Fitness.

Gość Olcia Dubicka
Nie ma tak że zaczniesz ćwiczyć z Mel.B brzuch i stracisz tłuszcz z brzucha. Organizm jest tak zaprogramowany że spala kalorię z całego ciała równomiernie i nie da się tego zmienić musisz zadbać o całokształt a jeśli chodzi o samo odchudzanie. Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;)

Gość Olcia Dubicka
k