Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brahmin

Fetysz stanowiska

Polecane posty

Po jednej z ostatnich imprez zacząłem się zastanawiać, czy coś takiego istnieje.. Zupełnie przypadkowo pojawiła się wtedy zupełnie realna możliwość, abym mógł przespać się z szefową. Z okazji wprawdzie nie skorzystałem, ale złapałem się na tym, że taka możliwość podziałała na mnie wyjątkowo. Co ciekawe, ta pani fizycznie kompletnie mnie nie pociąga... Wam też zdarzało się coś takiego, że chcieliście się z kimś przespać ze względu na jego zawodową pozycję?

Witaj Żyleto, a mogłabyś podać swój stary nick? Teraz doba ma zdecydowanie zbyt mało godzin i trudno mi znaleźć chwilę:) Nie miała szans ta przygoda podbudować mojego ego, bo była ona tak pijana, że prawdopodobnie w tym momencie każdy mógłby się z nią przespać

Gość siuppp
up

Gość russkaja maszyna
No może fetysz to za dużo powiedziane, ale mam słabośc do prawników. Sypianie z szefem akurat kobiecie ega naie podbudowuje :D to raczej burzy.

nie to mój jeden jedyny nick, ale czasem zaglądałam na Twoje tematy, to trzeba bylo korzystać z okazji ;) i awans murowany;) a tak poważnie to jakoś same szefowe mi sie trafiały i nie maiłam okazji w ten sposób sie piąć wyżej , a żadna nie przejawiała zapędów do swojej płci.

russkaja, przeczytałem, że masz słabość do PRAWIKÓW;) No, ale właśnie to nie chodzi o ego, tylko o... - no właśnie, sam nie wiem, o co

Taaa, murowany, a jak bym się w łóżku nie sprawdził;) To mogę na ten jeden dzień zostać Twoim szefem;)

Sęk w tym, że była wtedy wyjątkowo łatwo osiągalna

Gość dlkgdslkgsdrl
up

Wtedy ja też byłem pijany i miałem jeszcze większą ochotę;)

I tu Cie boli ,wolisz zdobywać i mieć satysfakcje z upolowania zwierzyny;) ale zle zinterpretowałam temat Tobie nie chodzi o awans przez łózko a pociąg do przełożonego ?

Gość russkaja maszyna
Pytanie jeszcze co to za szef? Bo teoretycznie moim szefem może być mój kumpel. A przespać się z szefem szefa mojego szefa? Nigdy! Motywy, którymi by się kierował ktoś taki nie mogłyby być warte tego.

Gość fjkdsakgas
up

Gość russkaja maszyna
Pociąg do przełożonego ma tylko maszynista :P

Gość dupekkkkkk
:D

Gość russkaja maszyna
Przestancie smiecic! :P Jak nie wyświetla ostatnich wpisów trzeba w okienku adresowym dopisać na końcu "&start=1" a na dalszych stronach ostatnie "0" zamienić na "1" :P

Dzien dobry wszystkim Ja odczuwam podobnie Zawsze dzialala na mnie magia slicznych kobiet Nigdy nie zastanawialem sie, na jakich one są stanowiskach ale teraz widze, ze i tak byloby to bez znaczenia zaznaczm jednoczesnie, ze zdarzalo mi sie miec przyjemnosc z dziewczetami na stanowiskach potocznie uwazanych za wysokie.

Tak, zdecydowanie bardziej wolę zdobywać. W ogóle w wielu sferach życia wolę, podobnie jak w górach, wybierać trudniejsze szlaki, bo wtedy osiągnięcie celu daje więcej satysfakcji. Ale gdyby trafiła się naprawdę fajna okazja, to nie mówię, że bym nie skorzystał;) Nie interesuje mnie awans przez łóżko. Źle bym się z tym czuł. W ogóle, tak, jak mam pociąg do wysokich stanowisk partnerek seksualnych, tak moje stanowisko nie ma dla mnie znaczenie - byle bym robił to, co lubię

Gość lkfjkldasgkla
up

w moim pasku adresu nie ma: "start=0". Pojawia się dopiero po udzieleniu odpowiedzi

Gość lkfjkldasgkla
W GÓRE

Gość russkaja maszyna
Przecież pisze, ze trzeba dopisać :P na końcu :P -> &start=1

Gość russkaja maszyna
Na nasttepnych stronach też się przecież wiesza :P