Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Adziiik

Jestem ciągle sama

Polecane posty

Gość Adziiik

Mam 18 lat i nigdy nie miałam chłopaka! Do tej pory non stop ciągle się nad tym zastanawiałam. Mam swój styl, każdy mówi, że jestem wręcz śliczną,atrakcyjną dziewczyną. Jak się uśmiecham do kogoś to od ucha do ucha. Jak już mnie zaczepiają to tylko takie prymitywne wieśniaki :( to jest strasznie przykre, bo nikt inteligentny i porządny, ktoś kto mi się podoba nie zwraca na mnie nawet najmniejszej uwagi. Najgorsze jest to, że ja nawet nie mam gdzie poznać "tego jedynego" bo nie mam zbyt wielu znajomych. Ostatnio zaczęła mnie zastanawiać jedna rzecz- może ja po prostu nie umiem kochać? było wiele takich sytuacji, że chłopaki do mnie startowali ale nic z tego nie było, bo żaden z nich mi się nie podobał.To nie jest tak, że ja mam jakiegoś swojego ideała. Czuję odrazę do tych facetów których poznałam i którzy do mnie zarywali. Może to ze mną jest coś nie tak? może ja nie potrafię kochać? Nie chce być sama! Marzy mi się dom, rodzina, dziecko... wiem, że jestem jeszcze młoda ale w tym wieku to wiele, wiele osób ma za sobą pierwszy raz a ja mogę pomarzyć choćby o całowaniu.

Gość Adiiik
Niestety mam podobnie :(

Gość fsgt
I z czego Ty robisz aferę? Dziewczyno młodziutka jesteś całe życie przed Tobą. Niełatwo jest znaleźć kogoś odpowiedniego a na byle kogo szkoda życia i zdrowia. Nie warto się szarpać. Nie rób niczego na siłę i poczekaj na coś naprawdę wyjątkowego.