Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troche juz gruba

jak schudnac 3 kilo w dwa tygodnie

Polecane posty

Gość troche juz gruba

hej jak wyzej - potrzebuje schudnac ze 3 kilo conajmniej w dwa tygodnie co zrobic zeby sie to udalo? jakie diete wybrac? wasze porady.... dzieki

Gość 6789267678926784
3kg na 2tyg to luz jedz duzo wazyw nie podjadaj miedzy posilkami jedz regularnie duzo spij nie jedz na noc węglowodanów w ogóle tylko białko nie jedz słodyczy ćwicz 1,5h dziennie, z czego pierwsze 40min kardio

Gość troche juz gruba
no wlasnie, nie za bardzo lubie sie ruszac.... to moje przeklenstwo, na szczescie mam prace w ktorej duzo chodze

Gość dasz rade :)
3 Kilogramy to nie problem. dasz rade.

Gość dasz rade :)
3 Kilogramy to nie duzo dasz rade

Gość troche juz gruba
no wlasnie cos slaba mam ostatnio wole i ciagle nie moge tego zrzucic, co cos zaczne, to zaraz znow przerywam :(

Gość Blusova
to jak nie lubisz sie ruszać to rób coś takiego neutralnego, typu jeździj przez półtorej-dwie h na rowerze, rolkach, albo chodziaż 2h marszu. ale pamietaj że tłuszcz spalasz dopiero po 40min

Gość troche juz gruba
kurcze, nie widze poprzednich postow :(

Gość visci
:)

Gość tak to obliczylam
to jest okolo 21tys kalorii czyli dziennie wystarczy ze zjesz okolo 800-1000kalorii i waga sama spadnie.

Gość bertaq44q
Tez mam 3do 4 kg ale nie wiem jaka dieta bylaby najlepsza i najwiecej to jest.z brzucha do zrzucenia

Gość Olcia Dubicka
3 kilogramy to żadne problem jeśli się odpowiednio do tego zabierzesz :) Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;)