Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sand3rka

Czy to ciąża? Mam się czym martwić? Ratunku!

Polecane posty

Cześć dziewczyny. Mam taki problem - a właściwie nie wiem jak to nazwać - jestem zakłopotana. Bolą mnie piersi, jest to ból taki, jak przed każdą moją miesiączką, ale rzecz, o którą się martwię, to fakt, że dziś mam 46 dzień cyklu, który co prawda nie jest regularny. Mam 17 lat, nie jestem dziewicą, ale po ostatniej miesiączce bardzo uważaliśmy w czasie współżycia. Martwię się, że mogę być w ciąży, chociaż tak naprawdę chyba nie ma takiej możliwości... Do tego dochodzi fakt, że niedawno miałam szczepionkę przeciwko wirusowi raka szyjki macicy, czy to mogło spowodować opóźnienie okresu i ten ból piersi jest teraz po prostu zwyczajnym bólem przedmiesiączkowym? To dla mnie bardzo ważne...

Gość dcx
po co ta panika? Skoro się zabezpieczałaś, to nie jesteś w ciąży. A jaka jest przyczyna tak długiego cyklu? Nikt nie jest w stanie ci tu odpowiedzieć, idź do ginekologa, zbada cię i sprawa się wyjaśni.

Ja ogólnie mam jeszcze nieregularne miesiączki, raz się zdarzyło, że trwał 50 dni, ale jakoś wtedy się nie martwiłam... A teraz jestem troszkę zakłopotana, sama nie wiem dlaczego. Chyba jedyny wyjściem faktycznie będzie wizyta u ginekologa albo po prostu zrobienie testu. Dziękuję za odpowiedź :)

Gość mama 6latka
zrób test i wszystko będzie jasne

Gość bopka
Głowa di gory sanderka. Wszystko się wyjasni

Dziękuję za te słowa. Zrobię test i dam Wam znać co u mnie :) Buziaki.