Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozkminiam każdą bzdurę

Kobiety oczekują ch*j wie czego od faceta, a same do związku nie wnoszą nic poza

Polecane posty

dupą, która służy do szantażu seksualnego, owijania sobie faceta wokół palca i wyciągania tego czego się chce. Oprócz tego niebotycznych wymagań jakie stawiają kobiety one same nie spełniają nawet w 10%. Oczekują od faceta wykształcenia, zarobków, domu, zaradności, umiejętności, inicjatywy i wyobraźni, a same nie posiadają żadnej z tych rzeczy bo bierze taka i idzie do roboty na kasie, w salonie fryzjerskim, rossmanie, przy sprzątaniu, w kuchni, w restauracji, w przedszkolu itp, a wykształcenia zazwyczaj to to nie ma. Najwyżej jakąś pedagogikę, zarządzanie czy cokolwiek innego, niewymagającego. Często prywatnie lub zaocznie. Jednak marzą o facecie z własną firmą, lekarzu, inżynierze albo prawniku z własnym mieszkaniem, a najlepiej domem i oczywiście autem. Zaraz posypią się bluzgi, ale taka jest prawda. Kobiety w ogóle nie widzą swoich wad i potrafią tylko brać, wymagać i oczekiwać. Do tego nie mają sumienia. Nawet się nie zastanowią. To ich zachcianka i koniec.

Gość ilonka21
100 % racja ...

Gość gdzie jest świat jaki był bez
zmień babę 🖐️

Gość sbbetbas
najlepsze sa 90kg wieloryby ktore szukaja przystojniaka :D

Gość fregfeg
przeciez nie musisz byc w zwiazku

Gość yukijhihihi89
popieram cię chłopcze, nie daj się szantażować doopą jakiejś kasjerce z rossmana, wal sobie dalej pod redtube i ciesz wolnością. na zdrowie

Gość cool story, bro
Hahahahha, no co ty ilonka, a gdzie babska solidarność? :D:D:D

Gość rftgyhuji
cvb nm

przez baby dostałem dałna :O

Gość oczekuja milosci..........
wsparcia, troski, poczucia bezpieczenstwa, zainteresowania, starania sie, zabiegania, komplementowania, czulosci, zrozumienia, ciepla, swiadomosci, ze jest sie wazna ze nie sluzy sie tylko do zaspokajania potrzeb (nie tylko seksualnych), ze jest sie partnerka do rozmow o wszystkim i podroz na koniec swiata, ze zawsze w kazdej sytuacji mozna na siebie liczyc, ze jest sie dla siebie na dobre... oczekuja az tyle :) a dostaja...............................................

Gość shaF .87
ale to samo działo...nieudacznicy bez kasy, wykształcenia i wyglądu czekają na kobiety , które będą wyglądać jak modelki VS .

Gość rftyhujim
beka:D

Gość shaF .87
ale to samo działa w drugą stronę *

Gość rozkminiam każdą bzdurę(true)
"wsparcie,troska)- wsparcia" finansowego i troska o jej wydatki "poczucie bezpieczeństwa"-wysoki wzrost, siła i władza "zainteresowanie"-wyłącznie jej własnymi zachciankami "starania się, zabiegania, komplementowania"- bo kobiety zajebiście się starają, zabiegają i komplementują "czułości i zrozumienia"-duży penis i zaspokojenie jej potrzeb seksualnych "swiadomosci ze jest wazna"- tak wazna ile kasy przeleje na jej konto "partnerka do rozmów i podróży na koniec świata"- tematy rozmów ma wymyślać facet, a za podróże kasa idzie z jego portfela" "że można na siebie liczyć"- kobieta zostawi faceta gdy tyko straci zarobki, firmę robotę, a gdy jest problem to facet na nią nie może liczyć tylko ona czeka aż on go rozwiąże.

"wsparcie,troska)- wsparcia" finansowego i troska o jej wydatki "poczucie bezpieczeństwa"-wysoki wzrost, siła i władza "zainteresowanie"-wyłącznie jej własnymi zachciankami "starania się, zabiegania, komplementowania"- bo kobiety zajebiście się starają, zabiegają i komplementują "czułości i zrozumienia"-duży penis i zaspokojenie jej potrzeb seksualnych "swiadomosci ze jest wazna"- tak wazna ile kasy przeleje na jej konto "partnerka do rozmów i podróży na koniec świata"- tematy rozmów ma wymyślać facet, a za podróże kasa idzie z jego portfela" "że można na siebie liczyć"- kobieta zostawi faceta gdy tyko straci zarobki, firmę robotę, a gdy jest problem to facet na nią nie może liczyć tylko ona czeka aż on go rozwiąże.

Tak? To dlaczego nawet faceci z kasą i wykształceniem biorą sobie kobiety zarabiające minimalną? Ile jest związków, w których facet ma firmę a kobieta nie pracuje, a ile związków w których kobieta ma firmę a facet nie pracuje?

Gość sabcia09
a co jeśli kobieta daje w związku naprawdę sporo, a facet tego nie docenia? ...

Gość PO to Przyszłość!
j.w.

Gość kjvkslzdn
ja od swojego juz niczego nie wymagam, niech mi tylko wyro grzeje... prowo ten post I gruba przesada kobiety ktore sa w zwiazkach dlugo I sa to stale zwiazki wiedza ze musza swoje wymagania ostro obciac wobec facetow nie jestem jedyna ktora tak mysli pozyjecie-zmienicie zdanie mi juz mija 13lat razem

Gość oczekuja milosci..........
dzieki, ze siie odniasles :) bez przesady autorze topiku - nie wszystkie kobiety sa taie jak napisales....... uogolniasz ja tez uogolnilam, bo napisalam czego mi brakuje a kasa jest ostatnia rzecza ktorej w tej chwili potrzebuje (zarabiam minimalna krajowa :D zycze Ci powodzenia :

Gość Polski czołg
Sporo z tego co napisałeś jest prawda,patologie się zdarzają ale są jeszcze normalne dziewczyny. Choć pewnie niewiele. Ale nie ma co uogólniac,faceci też święci nie są

Gość kjvkslzdn
faktycznie tak jest jak ktos wyzej napisal-kobieta moze dawac z siebie bardzo duzo I facet mysli ze jej z tym dobrze, nie widzi tego jako ciezka prace, malo tego jak ona na zdrowiu podupada to jeszcze obrywa ze on sam nie bedzie tak zasuwal na rodzine... zero empatii panowie, wy pracujecie w robocie my w domu ja nigdy nie wykonuje w domu jednej czynnosci, zazwyczaj 2-3 w jednym czasie, mam 2malych dzieci

Gość kjvkslzdn
poprosilam kiedyz kolege zeby chwile zostal w domu z dziecmi, a sama wzielam plecak I pojechalam do miesnego po zapasy zywnosci nie bylo mnie ze 3 godziny, powiedzial ze woli zdecydowanie chodzic do pracy niz zajmowac sie domem I dziecmi, ze potrzeba do tego niezlego zorganizowania I sil z dobrej woli ugotowal mi obiad zajmujac sie dziecmi w miedzyczasie, nic wiecej nie zrobil ale mine mial naprawde przerazona:D

Gość kjvkslzdn
jesli my kobiety stawiamy wobec mezczyzn jakies wymagania swiadczy to tylko o naszej ambicji I osobiscie nic zlegow tym nie widze, ale I tak autor tematu przerysowal te wymagania jesli chodzi o mnie face ma pracowac, byc zaradny w domu, pomagac przy dzieciach, bez nalogow, z poczuciem humoru I glowa na karku-ma byc inteligentny bo dla mnie osobiscie sexy facet to madry facet I licze to na wieeeelki plus kazdemu kto ta ceche posiada

niemożliwe.

przerysowałem? Pisać każdy może, ale w praktyce prawda wychodzi na jaw. Każda kobieta celuje w wysokiego, atrakcyjnego biznesmena. Wiadomo, że brzydki facet też by chciał ładną kobiete, ale on wie, że takiej nie dostanie i mierzy siły na zamiary. A tłuste lochy potrafią jak gdyby nigdy nic startować do takich facetów i wpisywać sobie takie wymagania np na portalach.

Gość z moich doświadczeń
ja raczej bym powiedziała że to od kobiet się teraz dużo wymaga, zaczynając od wyglądu - szczupła,zawsze super zadbana, pełna depilacja itd .Oczywiscie świetna w łózku i zawsze chętna. Do tego ma wszystko robić w domu, zajmować się dziećmi,dobrze gotować, organizować imprezy rodzinne. Poza tym mieć dobre wykształcenie, realizować się zawodowo, przynosić do domu pieniądze i płacić rachunki.A jeszcze jeden z drugim narzeka że to tylko np. fryzjerka. Co do facetów - od nich właściwie wymaga się żeby po prostu zarabiali, i wcale nie chodzi o jakieś super zarobki, tylko żeby starczyło na utrzymanie rodziny. A co do wyglądu, faktycznie prawie każda kobieta powie że chciałaby wysokiego, przystojnego bruneta, ale większość i tak skończy z niskim ciemnym blondynem, bo nie w czym wybierać.

Gość Martin__
oczekuja milosci.......... wsparcia, troski, poczucia bezpieczenstwa, zainteresowania, starania sie, zabiegania, komplementowania, czulosci, zrozumienia, ciepla, swiadomosci, ze jest sie wazna ze nie sluzy sie tylko do zaspokajania potrzeb (nie tylko seksualnych), ze jest sie partnerka do rozmow o wszystkim i podroz na koniec swiata, ze zawsze w kazdej sytuacji mozna na siebie liczyc, ze jest sie dla siebie na dobre... oczekuja az tyle a dostaja............................................... xxxxxxxxx Oj coś krótką masz tą listę :) Ale to są oczywiste oczekiwania każdej kobiety, a może podaj mniej oczywiste, których faceci nie ogarniają?? :)