Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ileż można???

wolałabym przekłuc córce uszy niż ją nazwać Amanda Nikola czy Anastazja

Polecane posty

Gość ileż można???

naprawdę żadna krzywda się nbie stanie po przekłuciu uszu,to oczywiste ,ifekcje są rzadkością jak również opisywane wymyslone z resztą historyjki o oberwanym uchu łatwiej głowę sobie rozciac podczas zabawy chińska zabawka z targu niz cierpiec z powodu kolczyka ale to inna bajka natomiast te imona ,którymi nazwałyście swoje córki to dopiero nieszczęście co zostaje na całe życie niestety osobiście znam Nikolę-ma 12 lat i jej jedynym marzeniem jest zmiana imienia bo wszystkie dzieci ją wyśmiewają po tym jak zmieniłą szkołę na tzw elitarną wolę zakolczykowac swoja córkę ,nawet zaraz po urodzeniu niz skaleczyć ją takim imieniem

Gość daruj sobie
a po co kolejny teammt o uszach? chcesz przekluj corce uszy twoja corka,twoja prawa ja np. nie przekluje tak malemu dziecku z zwyczajnego powodu jakim jest wygoda dziecka, dziecka zaklada sobie na glowe,szyje rozne rzeczy wyglupa sie ,bawi sie wlosami,ciagnie sie za nie bbalabym sie ze sobie cos zrobi z uszami i bedzie chciala na sile sciagnac kolczyki,ale to jest twoja sprawa i nie musisz nikogo na sile przekonywac ze masz racje

Gość ileż można???
nikogo nie przekonuję,nawet nie próbuję na tym forum TO NIEMOŻLIWE wszystkie myslicie,że pozjadałyście wszystkie rozumy skoro urodziłyście dziecko nie wspomnę,ż eoczywiście zaplanowane ,w wieku 19 lat,bez pracy i perspektyw ale jesteście pełne optymizmu,że jakoś to będzie a za 1200 zł mozna spokojnie wykarmić nawet 4 osobowa rodzinę,za to w temacie kolczyków błyszczycie jak diamenty;))) WOW

Gość autorko jestes beznadziejna
i po co ta manifestacja? jak dla mnie to swojemu dziecku możesz nawet włosy przefarbować na zielono albo ogolić ją na łyso, NIC MNIE TO NIE OBCHODZI. wedlug mnie tak małe dziecko wyglada w kolczykach idiotycznie. no ale co mnie to obchodzi ze bedzie wygladac jak idiotka?

Gość autorko jestes beznadziejna
a co do imion to nie trawie Nikolek, Sandr, Roksanek, Oliwek, już prędzej te co kolczykują swoje niemowlaki dają im własnie tego typu imiona

Gość hgvthtrhyth
kolczykowanie, czyli tak naprawdę kaleczenie dziecka, narazanie go na ból i stres to tylko próżność i bezmózgowie mamusi. po co przekłuwac uszy tak małemu dziecku? dla ozdoby?????

Gość kalllamandraaa
co masz do imienia Anastazja?!

Gość Nastka po 30stce :)
Ja mam na imie Anastazja i jakos nigdy nikt z mojego imienia sie nie wysmiewal,wrecz przeciwnie dziewczyny w szkole zawsze mi zazdroscily,bylam wszedzie jedyna i jestem dumna z tego imienia :) A Ty autorko jak dla mnie swojemu dziecku mozesz nawet tatuaz na czole zrobic z napisem"Kocham swoja mamusie" I wiesz co? Mam to zwyczajnie gdzies...

Gość Yolo yolo yolo
Znam jedną Anastazję. Jest przyrodnią siostrą Andżeliki. To chyba daje dość pełny obraz jakiego pokroju jest to rodzina. :o

Gość Nika101
Wiesz ja mam na imię Nikola mam 12 lat,pochodzę z całkiem normalnej rodziny,mamy za co kupić jedzenie i wszystko co jest potrzebne a nawet nie chcę sie przechwalać więcej niż nam trzeba.Moja mama ma super pracę ojciec również,mam siostrę ona dostaje same dobre oceny w szkole i ja również.Co wakacje wyjeżdżamy na zagraniczne wakacje wspólnie z całą rodziną,rodzice nie podrzucają nas na jakieś głupie obozy czy kolonie żeby mieć nas z głowy i takie właśnie rodziny robią krzywdę swojemu dziecku,bo ja wolę mieć takie imię które w niczym mi nie przeszkadza i koleżanki lubią mnie z tym i mieniem i nigdy nikt się nie naśmiewał niż być olewana przez rodziców.Na początku mojej odpowiedzi napisałam do Ciebie jako do koleżanki,bo nie jesteś na tyle dojrzała żeby napisać do Ciebie Pani

Gość kawa czarna ale z mliekiem
Anastazja to faktycznie niezbyt ładne imię, jak urodziłam córkę to teściowa przyleciała i prosiła żeby czasem nie dawać jej imienia Nastusia, jakas jej znajoma ma wnuczke o tym imieniu a teściowa nie trawi tego "nastusia". Nikola natomiast trąci tandetą, ja nie wiem jak można w ogole wpaść na pomysł zeby tak córkę nazwać.

Gość TF45ED54X
Jak dla mnie to nazwij je jak chcesz ,przekuj uszy itp.tylko mu krzywdy nie rob...a co do imion to kazdy ma prawo do wyboru tobie sie nie musza podobac...wogole co za durny temat...

Gość hahahha, ale ubaw
11:59 [zgłoś do usunięcia] Nika101 oj musisz mieć niski poziom inteligencji kobieto skoro udajesz 12 latke,ps. 12 letnie dziecko tak by nie napisalo:D

Gość pierdu ,pierdu.....,ij
Glupie baby Anastazja to piekne imie wy napewno jakies krychy jestescie....moze nawet gorzej

Gość Yolo yolo yolo
Nika101 masz tak 12 lat jak ja ma 6! :D Kiepsko ci wychodzi podawanie się za dziecko. Powiem więcej, spotykam się ostatnio z tym, że na blachary i plastiki woła się Nikole albo Nikolki! :D

Gość nogę w szprychę
o gustach się nie dyskutuje jak w moich latach było pełno Kasiek, Gosiek i Agnieszek, to jakoś nie nie było problemu. puste babska znudzone pierdzeniem w kanapę! :D 🖐️

Gość kikioooo
No wlasnie pisze jakie to brzydkie imiona sa a sama ma gowniane imie.

Gość nogę w szprychę
jedyna normalna tu wypowiedz to ta od ex-D.Bill-a

Gość kkjughg
A moze wlasnie nie podobaja ci sie te imiona bo nosza je dziewczynki ladniejsze od ciebie

Gość Anastazja 20
a co masz do imienia Anastazja ? Wolę nosić takie imię niz posiadać durną matkę przebijającą uszy niemowlakowi :-O

Gość ja piwko pijemmmmmmmmmmmmmmmmm
Ja nie moge co za temat....

Gość mmm,nasti
Ta Anastazja to piekne imie..tez tak sadze sama je mam..i wszyscy zawsze mi mowili ze mam spoko imie

Gość kasiulanr2
A ja mam córkę właśnie Anastazję...imię wybrał mąż (taki był układ on wybiera imię dla dziewczynki ja dla chłopca). Jakoś na początku "dziwnie" czułam się z tym imieniem, mówiłam Nastka bo Anastazja mi przez usta nie przechodziło ale po pewnym czasie pokochałam to imię...nigdy nigdzie ani od nikogo nie usłyszałam złego słowa o tym imieniu, wręcz przeciwnie wszędzie czy u lekarza, na placu, w przedszkolu słyszę jakie piękne imię...

Gość hyythythy
ogarnijcie sie durne nastki! ktos napisal ze wedlug niego imie jest ładne a wy juz go dalej gównem obrzucac. nie umiecie sie pogodzic z krytyka? nie kazdemu wasze imie sie podoba, ono jest specficzne, i albo sie podoba albo nie

Gość 564654654656
a myślisz że ktoś ci powie że imię twojej córki mu się nie podoba? zawsze się mówi "o jakie ładne imię" mimo że mysli sie całkiem co innego. Jak moja koleżanka urodziła Sandrę to tez jej powiedziałam ze śliczne imie, mimo ze uwazam ze jest okropne. ale chcialam zeby jej było miło, no i stała taka dumna jak paw.

Gość ale beka z tych nastek:)))
nastka to określenie dziewczyny w nastoletnim wieku, młodej smarkuli w tipsach, po solarium i w rurkach. o jaka "nastka" patrzcie jaka "nastka" hahahahahahhahahhahahahahahaa a pełna forma anastazja kojarzy mi się ze starą babą, to juz chyba kryśka czy maryśka lepsze

Gość hyythythy
ogarnijcie sie durne nastki! ktos napisal ze wedlug niego imie jest NIEŁADNE a wy juz go dalej gównem obrzucac. nie umiecie sie pogodzic z krytyka? nie kazdemu wasze imie sie podoba, ono jest specficzne, i albo sie podoba albo nie (w poprzednim poscie blad)

Gość Przyszla mama na październik
Ja mam na imie Anastazja i w zyciu nie zamienilabym na zadne inne imie.Bylam zawsze jedyna :) I cale zycie slysze tylko komplementy.A Ty juz krzywdzisz swoje dziecko bo mozgu nie masz :) Tylko patologia i wiesniaki wysmiewaja imiona.Zaden powtarzam zaden czlowiek inteligentny i na poziomie nie bedzie wysmiewac imie.A dzieci??? Dzieci wszystko wynosza z rodziny.Jak matki sa zdrowo walniete i nie potrafia nauczyc dzieci kultury i tolerancji....to tak sie dzieje:)