Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarrrrnaaa

Mój facet ma dziecko.

Polecane posty

Gość Czarrrrnaaa

Związałam się z chłopakiem, który ma 3letnią córkę. Skoro Kocham swojego faceta to oczywiste, że Kocham też Jego córkę, bo Ona jest Jego cząstką. Rodzina mojego faceta jest pod dużym wrażeniem mojej osoby i są bardzo zadowoleni, że znalazł sobie taką dziewczynę jak ja. Niestety jest jeden problem. Moja mama nie akceptuje naszego związku. Twierdzi, że po pewnym czasie, zaczną się problemy, że nie odnajdę w sobie wystarczająco dużo siły by poradzić sobie z tą całą sytuacją. Dla mnie to jakaś kompletna bzdura. Dziecko nie stanowi dla mnie, żadnego problemu. Co więcej pokochałam tego szkraba jak swoje własne. Oczywiście ono ma już mamę a ja nie zamierzam robić z siebie drugiej. Jak przekonać mamę, że nasz związek ma sens ?

Gość PolakzMazowsza
Ile macie lat?

Gość Czarrrrnaaa
Obydwoje mamy po 21 lat.

Gość zmartwiona??
jego real matka bedzie się wpieprzała między was, chcesz byc w trójkącie?

Gość PolakzMazowsza
To wy szczyle jesteście.Za naukę się wziąć,a nie dzieciaki robić.

Gość ror ror
.

Gość ddffggghhh
kurwa mać, skasowalo mi wiadomosc, bo niby spam, KU.RWA!!! Chcialam ci napisac, zebys sobie dala spokoj z tym chlopasem, bo to jest zero, co jednej dziecko zmajstrowal i kopnal w tylek, z tobą będzie tak samo. Czy ty nie widzisz, że ten chlopak to takie ZERO? rodzice mają rację. Zrobił dziecko dziewczynie, zostawil ją, potraktował jak szmatę. Z tobą będzie tak samo, zobaczysz. Koles 21 lat a juz ma dziecko 3letnie, to ile on mial lat jak zaczął ruchac? 17, 18??? litosci. daj sobie z nim spokoj. mlody i zepsuty.

Gość tylu fajnych wolnych bez
dziecka facetów a ty się tak ładujesz?!

Gość ddffggghhh
no właśnie taka młoda jesteś a już bierzesz się za gówniarza ruchacza z bękartem? jeszcze rozumiem jakbyś miała 30tkę i tylko tacy by ci zostali ale ty jesteś młodziutka i możesz sobie znaleźć porządnego. przeciez on byłą też kochał, też jej gadał takie bzdury jak tobie. a potem ona zaszła w ciążę i kopnał ją w tyłek.

Gość groo
na początku wszystko jest cudowne. zobaczysz po kilku miesiącach, najdalej kilku latach przed czym ostrzegała cię twoja matka.

Gość groo
na początku wszystko jest cudowne. zobaczysz po kilku miesiącach, najdalej kilku latach przed czym ostrzegała cię twoja matka.

Gość fegver
ddffggghhh Dziś młode kobiety nie chcą porządnego faceta i to właśnie porządni faceci zostają do 30 sami

Co więcej pokochałam tego szkraba jak swoje własne. x x to nigdy nie będzie Twoje własne, a schody zaczną się wtedy kiedy prawdziwe Twoje przyjdzie na świat. I kiedy czegoś będziesz musiała mu odmówić, bo facet będzie musiał zapłacić alimenty i nie starczy kasy.

Gość ror ror
już widzę jak pokochała!!! moja przyjaciółka też "pokochała" i wszędzie o tym mówiła - a jak nikt nie widział to darła zdjęcia jego dziecka i płakała w poduszkę

Gość ror ror
.

Gość xsantrypa
i po kiego ladujesz sie w takie g... chlopak mlody i nieodpowiedzialny, normalnie to w tym wieku powinien myslec o zapewnieniu przyszlej rodzinie czegoa - a ON CO ROBIL ??? - takich nazywa sie dzieciorobami !!! - a ma on prace i godna sase ? - pewnie goly jak swiety turecki ! - zadna przyszlosc z takim doopkiem - ani dla dzieci ani dla ciebie, pomysl ze musi juz placic alimenty i tobie zapewnic dach i coooo - ma z czego ? -jego rodzice sie ciesza ze znalazl jelenia to jasne ! - bo to ty bedziesz musiala dokladac do jego ex i jego bagazu, zaczna sie problemy, juz widac ze czesto spotyka sie z corka- tak bedzie to trwalo latami- pomysl ze bedzie biegal naturalnie do swojej ex, byc moze nocowal, a moze zechce wrocic ! - wszystko mozliwe i dzisiaj tego nie przewidzisz ! a on bedzie ci plotl co bedzie chcial a czas przyniesie ci zupelnie co innego, zaiwestujesz tylko czas i stracisz kupe kasy - bo te jego alimenty to powinna byc tez twoja kasa i poco ci ladowac sie w czyjes goowna - znajdziesz sobie takiego faceta dla ktorego to TY BEDZIESZ CALYM SWIATEM !!! bedzie inwestowal tylko w CIEEEEBIE !!! - nie bedzie biegal do swojej ex !!! DZIEWCZYNOOO !!!

Gość bezcenna rada
pamietaj, ez tacy frajerzy zawsze powiela ten sam schemat, obudzisz sie z reka w nocku i po co ci to?

Gość było sobie życje
Wow,21lat i 3 letnie dziecko?Po co ci on?

Gość gwoli wyjasnienia...
moze tak byc jak mama mowi, ale nie musi - ale my tego nie wiemy

Gość masz 21 lat i jak to mówią
w d...e byłaś i g..o widziałaś ! matka ma rację posłuchaj jej nigdy nie będziesz szczęśliwa z gamoniem który jako małolat zmajstrował dzieciaka , po co ci takie obciązenie chyba ze masz zadatki na samobiczowanie się ala matka teresa brnij w to gówno , sytuacja jej nieciekawa , najgorzej jednak z twoim umysłem skoro nie widzi problemów w które tak ochoczo pakujesz się , matka powinna zabronic ci kategorycznie takich znajomości

Gość gwoli wyjasnienia...
.............