Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Realny.Stalker

narzeczona kumpla CO ONA ROBI?

Polecane posty

Gość Napewno nie
zgadzaj sie na zadne zdrady to najgorszy pomysl przemysl wszytko na chlodno

Gość gliczigliczi
a ja powiem tak . Mój chlopak też ma dobrego kumpla , którego ja nie trawiłam wydawał mi się takim lamusem po paru latach wydaje mi się duuuużo atrakcyjniejszy od mojego faceta :/ zauważam i niego same plusy a u mojego same minusy :/ ten gada madrze ten gada głupoty :/ i tak samo jak Ty wkrecam sobie historie i czasem sobie mysle jakby to było ale wiem,że to sie nigdy by wydarzyć nie mogło :/ tez mam wrazenie ze mi daje jakies sygnaly np ze 2 miechy temu poszlismy na impreze ja , moj , on i kolega inny . Wybuchła miedzy mna a moim kotnia i ten drugi kolega wtracil sie za moim a ten jego przyjaciel został ze mna i powiedział ,ze mam racje i takie tam ,ze on tez szuka stabilności a ja wypaliłam txt zostan moim mezem a ten sie tylko usmiechnal albo na pozegnaie podałam mu reke ten ja przetrzymał spojrzał głeboko w oczy i wyszedł .. eh no i sama sobie wkrecam czy co ?

no przyznam sytuacje masz podobna z ta mala roznica ze ty jakby sama swiadomie zauwazasz w tamtym cos co cie pociaga jestes jakby strona inicjujaca a ja nic nie robilem ja mam wrazenie ze ona cos zaczyna