Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukająca bezrobotna

IDĘ SZUKAĆ PRACY!!! ZDAM RELACJĘ JAK WRÓCĘ!!!

Polecane posty

POSTANOWIŁAM SZUKAĆ WEDLE ŚCISŁEGO PLANU. PIERWSZYM PUNKTEM TEGO PLANU JEST "PRZEZNACZENIE NA SZUKANIE PRZYNAJMNIEJ 6 GODZIN DZIENNIE". MYŚLĘ POZYTYWNIE :)

przeczytałam, sporo robię dobrze, ale za mało robię...... tak to w skrócie wygląda :) IDĘ ZNALEŹĆ PRACĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

wczoraj szukałam 2 godziny i znalzałam jedną dniówkę :) rano idę popracować, a potem będę szukała dalej :)

widzicie? po jednym szukaniu mam dwie dniówki, ale na tym sie nie kończy :) szukam dalej :) wczoraj zdobyłam telefon do pewnego hotelu i zadzwonię zapytam, a nóż coś z tego wyjdzie :) a wy jak tam? wszyscy macie pracę? nie ma nikogo kto szuka pracy?

Gość szukaj szukaj
może co znajdziesz mnie się nie chce wolę sie lenić a jak mi zabraknie kasy to sie powieszę w lesie i tyle kiedys i tak trzeba zdechnąć byle się przed tym nie narobić jak dziki osioł 🖐️

Gość berenika344
lazisz 9i pytasz ,w kazdym miejscu??nie rozumiem ja bym sie ze wsdtydu spalila chyba, nie prosciej na truskawki wyjechac ?? albo an chatach erotnycznych?i ile tej dniowki masz 50zl?

szukam gdzie tylko mogę. u mnie to nie wstyd mi przeszkadza ale strach.... mam 50 euro dniówki :)

Gość Dniówki... I co, bedziesz żyła
z dnia na dzieć i szukała dniówek? Patologia. Ale życze powodzenia :/

patologia??? patologią jest siedzenie w domu i nic nierobienie. szukam dniówek, żeby na ten moment mieć jakieś zarobki, a poza tym składam cv w róźnych innych miejscach, by znaleźć stałą pracę.

Gość ger4g4g4r
ja nie mam zamairu sie urabiam po łokcie i umierac przedwczesnie dla kasy. zyje sobie marnie za panstwowa kase ale rpzynajmniej zyje i sie nie stresuje

Gość Ale to już było!
Na szukam pracy ponieważ mam i jestem zadowolona.Nie wyobrażam sobie siedzieć bezczynnie w chałupie,albo pracować dorywczo gdzie popadnie.Emerytury będziesz szukać u brata:D a brat roboty szuka:D

Gość dffgfgggffg
gratuluje optymizmu przy takim bezrobociu

Gość kafeka 1111
"ger4g4g4r" - popieram. Też lepiej siedzieć w domu niż się urabiać po łokcie. A jeszcze z tymi umowami śmieciowymi to i tak g***o się ma. Nie ma na emeryturę, nawet na siebie ledwo starcza. Pozdrawiam

Gość gość
i jak ? Znalazłaś jakąś pracę?

Gość kasztaniaczka
mąz tez szuka pracy ale ogranicza sie do internetu i 5 ogloszen dziennie. Reszte czasu żre pierdzi i leży, chyba go wywale niech lezie szukac jak ty.