Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xvvc654

Zauważyłem że straszne dużo dziewczyn leci na

Polecane posty

Gość xvvc654

pustych kolesi w dresach :) Nie wiem czym to jest spowodowane ale ogólnie panuje chyba jakaś moda u dziewczyn na wiązanie się z facetem dresem/skejtem. Zazwyczaj taki chłopak olewa wszystko, ćpa do bólu, pije browarki z kolegami i traktuje swoją kobitę jak dziwkę do ruchania a one jeszcze za nimi biegają i udają że wszystko jest ok bo w końcu jej chłopak to taki cudowny wrażliwy koleś :D Co wy laski macie w tych głowach nasrane że szukacie sobie takiego menela a później płaczecie że nie ma porządnych facetów ?

Gość pokofkf
Podbijam. Też nie rozumiem takiego zachowania kobiet a bardzo często tak się zachowują.

Gość Tajwd
Źe ty niby ten porzadny?taaa

Gość frgeger
Może kobiety niedojrzałości, i nieodpowiedzialność biorą za zaletę jak nieprzewidywalność?

Gość ror ror
a wszędzie tu piszą że dziewczyny lecą tylko na kasę - no więc - zdecydujcie się w końcu!

Gość takasobiejaja
też nie wiem jak mogłam być z kimś takim, ale zmądżałam :)

Gość popycham posty
od samego rana

Gość 3paskinaramionach
bo one to lubią i chuj że je olewam tak mi dobrze tak mi rób póki jest łup łup trzeba było się uczyć chłopaku zarobiłbyś na elegancki spodzien a nie chodził jak ten pedał bez dresa

Gość dlatego bycie porządnym
facetem równe jest z samotnością w młodym wieku a później to i tak cię nie będą chciały bo z powodu samotności będziesz prawiczkiem więc de facto porządny facet dziś przegrał życie uczuciowe.

Gość pennyyy
obracasz się w złym towarzystwie. te które lecą na dresów, to solarki i tipsiarki - najwyraźniej takich dużo wokół ciebie.

Gość Tajwd
.

Gość Tajwd
.

psychopaci, zboczeńcy i inni dewianci są tymi spokojnymi zawsze :) Poza tym to strasznie puste oceniać kogoś po tym jak się ubiera. Fak część dresów jest strasznie prymitywna, ale nie można tego powiedzieć o wszystkich. Poza tym po co komu nudziarz / nudziara? Bycie z kims takim to raczej jak kara...

Gość popycham tylko posty
.

Gość fdcefes
Już się pojawia słowo nudziarz heh No tak ktoś odpowiedzialny, dojrzały to od razu nudziarz. :P

Gość ernix1993
autorze a czym ty sie różnisz od tych dresiarzy /meneli??

Gość popycham tylko posty
.

No a co? Najczęsciej jak jest się cipą to też nudziarzem, co to za życie z kimś takim. A bycie odpowiedzialnym itd w młodych latach nie ma żadnego znaczenia, bo sie trzeba wyszaleć

Gość ernix1993
autorze a czym ty sie roznisz od tych dresiarzy meneli??

Gość vslfkmb
v;dkr

Gość al;egafa
co do dresow bo nie omieszkam wspomniec: ku rwa ile mozna sluchac tych nieudacznikow wielce dumnych z siebie ze zamoczyli wczesniej nieswiadomi tego ze na uszko szepcza innym jak bardzo pragnal sie od niego uwolnic. gadam jak ciota ktorego nie kreca dziwki i seks w lesie ale dzieki temu nie zdegradowalem sie do konca i za kazdym razem czuje sie jak prawik. wystarczy poswiecic im na powaznie odrobine uwagi, wysluchac ze zrozumieniem zamiast bawic sie w bad boya bo to akurat kazdy potrafi niewiele w tym kunsztu. wiele z nich potrafi sie zmienic i autentycznie sie zakochac nawet te ""najgorsze ktore tak bardzo kochaliscie opowiadajac mi o nich najbardziej chujowe rzeczy. wiekszosc z moich kolezkow najlepszych kochankow pod sloncem blakaja sie teraz z pannami z ktorymi boja mi sie nawet pokazac srajac w gacie ze moglbym cos z nimi zrobic swiadomi swoich klamstw i zdrad. bawi mnie to okrutnie

Gość al;egafa
dresik dodaje splendoru i aury uwazajbocizajebieitylkosieniesmiej

Gość popycham posty
.

Gość gosc84
to zależy jak dana dziewczyna definiuje takie pojęcia jak ; nudziarz, odpowiedzialny itp

Gość gosc84
al;egafa jeżeli taki jesteś w rzeczywistości to szacunek. Gorzej jeśli piszesz tak tylko na potrzeby tego tematu.

Gość ja napisze
pewnie napisze "jestem odpowiedzialny i porządny" " x czyli prawiczatko :D

Gość nie wiem gdzie ty żyjesz
z jakiego miasta pochodzisz i w jakim kraju żyjesz ale w pl to co ty piszesz to akurat ciężkie do spotkania marny prowokatorze

Gość al;egafa
dziekuje to co napisalem jest prawda ale wszystko inne zostawie dla siebie bo niestety one szperaja tutaj dosc czesto ale musialem to z siebie wydalic bo akurat tych bydlakow to nie znosze pozwolilbym wykastrowac ich wszystkich

Gość al;egafa
wiekszosc z nich to brzydcy tepi i baardzo malo domyslni ludzie a jak jeszcze widze takiego z jakas malolatka to mnie szlag trafia