Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ejcella

Niejadek w przedszkolu

Polecane posty

Gość ejcella

Czy ktoś z Was dawał lub daje w tym roku do przedszkola dziecko, które niechętnie je , lub lubi tylko określone potrawy lub np. nie chce jeść samo i jest karmione lub np, je jeden posiłek strasznie długo ? Jak sobie radzą Wasze niejadki w tym przedszkolu, czy panie pomogą się najeść, zachęcą,jeśli dziecko np.nie chce za bardzo jeść niczego ? Mam takie dziecko,może nie jest strasznym niejadkiem, ale miłością do jedzenia nie pała i teraz chodząc na zajęcia wstępne do przedszkola w porze śniadania, to ani razu jeszcze nic tam nie zjadł, mimo że siedzi razem z dziećmi przy śniadaniu.

moj taki był, jest i pewnie bedzie na sa=niadanie je suchu chle, czasem z masłem i miodem na obiad prawie nic, chyba ze sa ziemniaczki lub nalesniki. Spedza w przedszkolu teraz po 7 godzin i nic z tym nie robie. Nie chce niech nie je, szkoda troche ale jesli tak woli. Jakby byl naprawde glodny to zjadlby chociaz troche codziennie. W domu dostaje obiad taki jak my jemy, tez czesto nic nie zje.... jak jest juz mocno wyglodzony to chetnie zjada na sanidanie, w domu owsianke, jajecznice lub kanapki z szynką

Gość kiszka ziemniaczana
moja córka prawie codziennie jadłą troszkę zupy i podwieczorek,bo najczęściej na słodko,owoców nie jadła, do dzisiaj jest niejadkiem,chodzi do szkoły,jak widać przeżyła,czasami w przedszkolu się zliowali i ją podkarmili