Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lampalux

Nie jestem w stanie pracowac

Polecane posty

Gość lampalux

Kolezanka z pracy, ktora siedzi trzy metry ode mnie i na ktora zawsze mam dobry widok, na co dzien ubiera sie bardzo brzydko (spodnie, adidasy...). Dzisiaj przyszla do pracy w samych legginsach 3/4, podkolanowkach i balerinkach i mam przez caly dzien na nia swietny widok. Laska (mezatka) juz od kilku godzin bawi sie bucikami, zdejmuje je i po kilkanascie minut siedzi boso, kreci stopami i pocierajac o noge biurka. Z kolei kiedy wstaje, moge bez przeszkod podziwiac ksztalt jej narzadow rodnych. Nie musze chyba dodawac, ze przez caly dzien stoi mi na bacznosc. Chcialbym chociaz powachac i podotykac. Jeżeli będzie miała zdjęte balerinki to pod koniec dnia ściemnię coś, że z kablami trzeba zrobić i wejdę pod stół, może uda się coś powąchać. Mam mieszane uczucia, kiedy mysle o jutrzejszym dniu. Z jednej strony nieopisana przyjemnosc patrzenia na nia, z drugiej okropna meczarnia (!!!). Ech... Zastanawiam sie czy powiedziec jej o moich upodobaniach, ale domyslam sie reakcji. Laska nawet nie wie, jak dziala na facetow wokol.

Gość danny21
lampa: też to znam. U mnie taką laską jest menadżerka działu ( 28 lat), super nogi, szpilki, też często lubi relaksować się bez butów. W jakim wieku jest ta dziewczyna, o której piszesz?

Gość lampalux
24.

Gość danny21
u nas menadżerka to ubiera się zazwyczaj seksownie: zwykle jakieś obcisłe spodnie, czasem skórzane legginsy... Ja jestem fetyszystą stóp, o czym wie...często dla relaksu kładzie sobie nogi na biurko... boski widok.

Gość zapracowany dzordz
Mam podobnie koledzy, zaraz obok mnie siedzi pewna pani Agatka ktora ma boskie nogi i kosmiczne obcasy.. jak wale w pracy to mysle zawsze o niej :D

Gość lampalux
Niunia swoim dzisiejszym strojem robi furore, wszyscy pytaja, czy jakies problemy w domu :)

Gość lampalux
No to masz szczescie Danny, laska w skorzanych legginsach ze stopami na stole... Stoi na sama mysl. Takiej szefowej to bym mogl sluzyc.

Gość jak ja bym
chciała tak działać na facetów żeby nie mogli przy mnie skupić się na pracy...

Gość lampalux
Pod spodem ma stringi, wczesniej nie bylem pewien.

Gość pani Agatka
Dzordz weź ty się lepiej do roboty a nie walisz pod moje stopy 😴

Gość jolieinaina
"Z kolei kiedy wstaje, moge bez przeszkod podziwiac ksztalt jej narzadow rodnych. " Macica jej wypada?! 😭

Gość lampalux
Cipcia sie jej odbija przez leginsy. Zreszta, za chwile ide z nia na lunch :)

Gość derek111
lampalux jakie stanowisko ma ta kolezanka? jest moze na FB?

Gość cziłałała
Jak dorosły facet może pisać "cipcia"? :O Chyba, że sam ma siusiaczka :O

Gość zapracowany dzordz
zerkam caly czas na nią, jest piekna, blond wlosy, smukla figura a kobieta juz po 30stce.. ale strasznie mnie rozgrzewa. siedze i sie wpatruje w nia a kutas mi furkocze jak rosyjski wentylator.. zaraz ide do kibla i zjade na recznym myslac o tym jak ja biore na jej biurku prosto w jej dupke.

Gość zapracowany dzordz
wstala i wyszla wlasnie, mialem okazje ogladnac jej zgrabne nogi.. czarne legginsy i tunika ledwo co zakrywaja jej tylek.. uhm chce ja miec, chce ja rznac...

Gość zapracowany dzordz
wstala i wyszla wlasnie, mialem okazje ogladnac jej zgrabne nogi.. czarne legginsy i tunika ledwo co zakrywaja jej tylek.. uhm chce ja miec, chce ja rznac.....

Gość lampalux
Koleżanka dzisiaj jest w tych samych legginsach, co wczoraj, dodatkowo dzisiaj ma obcasy i czarne podkolanówki, na sobie dodatkowo krótki top z ramiączkami, więc kolejny dzień moge ja cala podziwiac. Z przodu pieknie odbija sie trojkacik, x tylu doskonale opiete posladki. Postaram sie ocenic, czy podobnie jak wczoraj ma stringi.

Gość Androgen na pomarańczy
Dwa dni w tych samych leginsach :( Nie dymałbym 🖐️

Gość drftgy
derftg

Gość zapracowany dzordz
matko boska dzis ma krotka spodniczke ponczochy (widzialem koronke) i obcasy.. od rana siedze ze stojaca maczugą... jak pracowac!?!?!

Gość zapracowany dzordz
matko boska dzis ma krotka spodniczke ponczochy (widzialem koronke) i obcasy.. od rana siedze ze stojaca maczugą... jak pracowac!?!?!

Gość juhyuj
gthyjkii

Gość lampalux
A ja przeciwnie, ladnie musi pachniec :) Jednak z tego co widze, te dzisiejsze sa lekko bardziej blyszczace wiec mozliwe, ze to nie te same. Teraz chodzi w klapkach, ktore przyniosla na zmiane, a obcasy leza kolo biurka, czekam na okazje by powachac.

Gość cdcedcew
fvrgtggt

Gość danny21
wiele dziewczyn zakłada do pracy stringi. Co w tym dziwnego?

Gość drftgy
fasfas

Gość vrvever
ververver

Gość lampalux
Macie pomysl czemu laska ktora jest mloda mezatka nagle zaczyna sie tak fajnie ubierac? Jak dyskretnie spytalem to odpowiedziala, ze wiosna i dlatego :)