Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FallenAngel26

Odchudzanie "na szybko" .

Polecane posty

Gość FallenAngel26

Witajcie. Mam 170 i ważę 92 kg, dramat wiem. Przez ostatnie miesiące leczyłam się i to mi pozostało po zerowym ruchu. Od dziś biorę się solidnie za siebie, chcę spożywać nie więcej niż 200 kcal dziennie przez miesiąc by schudnąc uderzeniowo jak najwięcej a potem zdrowe odżywianie. Pisze się ktoś, czy tylko ja jestem tak zawzięta i wręcz sfrystrowana? Przed chorobą ważyłam 68 kg i czułam się i tak za gruba, teraz czuję się dnem :(

Gość FallenAngel26
Szukam kompanek do odchudzanie równie zawziętych i najlepiej z podobną nadwagą. Będę zaglądać na ten temat.

Gość po co sie oczukiwac
ciekawe ktory raz juz sie odchudzasz i jak zwykle to wszystko wina choroby hahah zarcie ci na sile wpychali po prostu przyznaj sie ze sie obzeralas bez opamietania i stad ta waga nikt przez chorobe nie tyje 35kg

Gość równie zdeterminowana
ja muszę schudnąć 6 kilo w 6 tygodni ważę 58 Ćwiczę na siłowni 3 x w tygodniu plus biegam w pozostałe 2 (dni powszednie) Na 200 kcal to można najwyżej przytyć nie schudnąć, mój jeden z 5 posiłków ma więcej:O

Gość Olcia Dubicka
Taka głodówka do niczego nie prowadzi to błędne koło. Jak już schudniesz to z wody i z masy mięśniowej a do tego by utrzymać wagę będziesz musiała do końca życia jeść 200 kalorii a jak zaczniesz jeść więcej to przytyjesz i to z nadmiarem bo mięśnie będą uszkodzone i mniej kalorii będą spalać niż przed odchudzaniem więc jaki w tym sens a jeśli chodzi o samo odchudzanie. Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;)

Aniołku, przy 200 kal w ciągu kilku dni przejdziesz na bardzo wolny metabolizm i niestety będziesz jadła mało i będziesz tyła. W linku poniżej jest art o insulinie, zanim zaczniesz działać przeczytaj, może Ci to pomoże zrozumieć z czym masz do czynienia.