Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość wioluszka1

jestem gruba a chce byc sex

Polecane posty

Gość wioluszka1

wiem, ze zaraz będzie krytyka ,że,gruba i ż temat był, ale chce pomocy dla mnie na moim przykładzie,WIĘC, mam 36 lat ,16 lat po ślubie, do tej pory sex był udany i często, ostatnio mojemu mężowi nie zawsze staje albo jest zbyt wiotki by się kochac,wiec sex prawie nie istnieje lub same pieszczoty, mamy 2 dzieci, jestem otyla od 4 lat sie odchudzam z marnym skutkiem bo tyje,ostatnio wyszło że jestem chora i nawet po leczeniu raczej nie schudne, pomocy myslę ,ze moj maz sie mnie brzydzi lub kogos ma, mowi ze nie przeszkadza mu moja otylosc waze 106 kg przy 165 wz. ale ostatnio nawet sie nie całujemy,czy te kłopoty ze wzwodem to z mojego powodu, odsuwamy sie od siebie, maz nawet nie rozmawia ze mna -oprocz co u dzieci co na obiad itp. nie tulimy sie ,maz nigdy do zbyt wylewnych nie nalezal zawsze mi sie wydawało ,ze nie zdradził by mnie nigdy ale teraz nie wiem, prosze o powazne potraktowanie tematu ,porady i swoje przezycie, tylko nie piszcie -porozmawiaj z nim ,bo to nie typ faceta do rozmowy,pozatym on jest ok,bardzo przystojny ,ja tez jestem ładna tylko ze gruba,dadam ze przez prace nasza na rozne zmiany to rzadko sie widujemy

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować