Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ooangelaa22

W oczekiwaniu na ..... ZARĘCZYNY

Polecane posty

Regres zrozumiałam - facet się nie oświadcza bo ma seks za darmo bez zobowiązań... Jak było u ciebie - zdradzisz ??? skoro uważasz że możesz udzielać rad to podziel się swoimi doświadczeniami" x eeee widzę że coś jednak skumałaś? ;) Czym mam się dzielić ? i po co? To logiczne że koleś dyma panienkę i będzie ją dymał bez zobowiązań bo ma na to przyzwolenie ... Chodząc 4 lata + więcej ma się już jakiś obraz tego co i z kim się chce być albo nie być Brak deklaracji ze strony faceta i biernośc tej panienki mówi jednoznacznie że obojgu taka sytuacja po prostu pasuje :D Laska sie wkurwia ale nic nie robi,koleś ją zbywa bo ma na to przyzwolenie I wszyscy zadowoleni

Gość ty masz 22lata??
nie przesadzasz trochę z tym pędem do zareczyn? Odpwoiedź w swoim czasie idealnie pasuje do twojego wieku :)

A Ty błysnąłeś Regres? Ciągle komuś docinasz w tematach. Ja tylko idiotom. A to czy się z kimś sypia czy nie nic nie znaczy... w kontekście zdrowego związku, w którym obie strony szanują wzajemnie swe potrzeby i rozmawiają o nich

Gość dsfewef
a po co ma płacić prostytutkom za seks jak tu ma za free ffffffffffffff Dokładnie. Dlatego kobiety dające się niby w związku a tak naprawdę bez są najgorszym materiałem na partnerkę.

Gość memento*
właśnie autorko ile masz lat?

Czyli Regres, Ty się ożeniłeś, bo Twoja żona po 6 miesiącach znajomości powiedziała "Jestem stara i się sypię, ożeń się ze mną jak najszybciej, bo się kończy mój okres przydatności do użytku, a jak tego nie zrobisz, nie będę się z Tobą bzykać"??? :)

Ja tam nie rozumiem szumu ze ślubami " x Tez tego nie pojmuję Oczywiście że ślubu nie musi być ale jakies deklaracje powinny paść że strony tego faceta chociażby takie które odnosza się do : x wspólnego życia potomstwa zamieszkania razem itp .To są priorytety dla kobiet i szanując tą kobietą i widząc że pragnie czegoś więcej niż tylko sobotnich wyjść do kina i na pizze ,widząc że stukanko łikendowe juz nie wystarcza ...pasowałoby pójść o krok dalej pasowałoby jest tu słowem - kluczem :D

Regres, deklaracje padły, ale czas jest nieokreślony. Być może oni są bardzo młodzi, a on chce się dorobić. Być może on ją zbywa. Tego nie wiemy. Ale rozwala mnie Twoje stanowisko, że jak facet sypia z kobietą, to się z nią nie chce ożenić. Znam już tyyyylu facetów... i nie zauważyłam :D

Gość nasi herbat
No tak.Weekendowe bzykanko to po pewnym czasie za malo. Regres-dobrze prawisz.Swego czasu tez mi cos poradziles odnośnie mojego związku.

Iza dopóki nie skończysz insynuować sobie jakiś zdarzeń rozmowa z tobą wydaje mi się zbędna :D Jesli chcesz powaznie porozmawiać to musisz sie uspokoić

Ale rozwala mnie Twoje stanowisko, że jak facet sypia z kobietą, to się z nią nie chce ożenić. x Droga Izo gdzie jak tak napisałem?

Regres zrozumiałam - facet się nie oświadcza bo ma seks za darmo bez zobowiązań... Jak było u ciebie - zdradzisz ??? skoro uważasz że możesz udzielać rad to podziel się swoimi doświadczeniami" A Ty potwierdziłeś Idę się kąpać

No nareszcie zaczynasz gadać z sensem, Regres. x zawsze gadam z sensem ale od rozmówcy i czytelników wymagam odrobiny inteligencji To nie moja wina że rózni ludzi interpretują sobie pewne słowa tak jak chcą

Izo idz weź kąpiel i przyjdz tu wykąpana Podejrzewam że lepiej się będzie ci myślało :D

Gość nasi herbat
up post

Gość sunny;.
Autorko, rozumiem Cię i sądzę, że nie powinnaś brać pod uwagę komentarzy, że jesteś za młoda na poważne deklaracje. Z pewnością nie jesteś zbyt młoda, żeby racjonalnie myśleć, czuć i dostrzegać problem, jeśli Twój związek zmierza donikąd. x Co to głupie porady: masz 22 lata, więc czekaj. Są razem 4 lata! Czas na jakieś określenie, dokąd zmierza ta relacja. Przecież autorce nie chodzi o jak najszybszy ślub, ale o kierunek!

jak Was czytam to odnoszę wrazenie, ze jak przychodzi "czas zareczyn" bo już są długo razem to wszystko zamiera w tym słynnym oczekiwaniu :):) Bo niby są cztery lata, ale zakłądając, ze autorka ma ich 22, to zaczęli jak mieli po 18? To cóż to za zwiazek ? szczeniacki, w pełnym tego słowa znaczeniu. Jak dla mnie nie ma się co spieszyć, no chyba, ze dzieci planują (wątpie) i autorka nie wyobraża sobie miec nieślubnych:)

Gość popppycham
up

Gość czy tylko u mnie kafe nie doda
je postow???

Gość p.p.p.p.pl
Od wieku tez to zależy.Co innego 4 lata razem w. wieku 16_20lat,a co innego np 30_35lat.

Gość ej no ej tam
.

Gość Akyszkaa
ooangelaa22 - ja też w sierpniu też będe miec 4 rocznice związku z moim facetem, konkretnie 30. Ja np nie spieszę się do ślubu, w prawdzie z zaręczyn bym się cieszyła, ale chwilowo nic więcej, bo studia, praca...nie wiem jak ty, nie wiem ile masz lat, ja mam 23 i dlatego moze mi sie nie spieszy..

Gość ej no ej tam
na psy schodzi ten portal!

Gość kruszynka kruszynka Misio
ja jestem z chłoapkiem rok, on ma prawie 25lat ja prawie 21 i to on u nas nalega na slub. wstępnie ustalilismy date na maj 2015, chyba że coś wcześniej zmajstrujemy;)

Też chciałabym juz się zaręczyć. Jesteśmy razem 5,5 roku. Przez pierwsze 3 lata ciagle mówił o ślubie, zareczynach, teraz nic... W wielkanoc jego rodzice zapytali, co dalej, a on ani slowa nie powiedzial. A jak ja poruszyłam ten temat, to mnie olal, powiedzial, ze ja bym chciała mieć na wszystko dowód. A ja po prostu bym chciala wiedziec, czy mam się dalej angazować... Bo najwyższy czas si z domu wyprowadzic i iśc na swoje. Chciałabym z nim ale czy on chce...