Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dla 2 letniej dziewczynki :)

trampolina 305 cm czy 366 cm ?

Polecane posty

córka pod koniec lipca kończy 2 lata i za kilka dni chcę kupić trampolinę tylko nie wiem jaką średnicę ? na samym początku myślałam o 252cm ale zrezygnowałam potem na 305 cm a teraz 366 cm i już nie wiem którą wybrać ? mamy 1 dziecko i nie zamierzamy mieć 2 także czy ta 366 cm będzie nie za wielka ? tym bardziej że córka ma nie całe 2 latka ja wiem że kupuje to na lata ale jak trafię na jakiś model co rozleci się po 2-3 latach ? PROSZĘ O RADY :)

Gość ona3333
Jak masz duże podwórko to 366 może być. od razu razem poskaczecie . My teraz kupiliśmy ( właśnie dziś przyszła) 252 cm, bo mamy mniejsze podwórko

a jaką zamówiliście ? możesz podać linka ? podwórko mam niestety (niestety bo trzeba kosić trawę) ogromne podwórko tylko.... właśnie jest mało cieniu tam gdzie miałaby stać trampolina cień tak średnio jest tam ok 13 do 18 więc nie wyobrażam sobie żeby córka potem skakała jak będzie słońce :/ a jak kupiłabym tą 252 cm to stałaby w ogródku który jest nie za dyży i rośnie w nim dużo krzaków... ale ta 252cm na styk by się w jednym jescu zmieściła i cień byłby po południu do samej nocy - sory jak głupi problem :/

ale nie przesada 366 cm ? tak naprawdę to ja nawet trampoliny tak z bliska nigdzie nie widziałam jedynie jedną w obi i nawet nie iwem jaką ona miała wielkość czy właśnie 305 czy 366 cm a może 252 bo większa to raczej nie

up

Gość ona3333
szczerze to ja bym kupiła305cm- a kupiłam taką http://allegro.pl/teraz-taniej-trampolina-252cm-z-siatka-kurier-0zl-i3225339012.html ja 2 dzieci- 3latka i roczniaka i dla mnie starczy a u mnie będzie stała w takim miejscu że po 14 jest cień wiesz niby głupia sprawa z tą trampolina ale z drugiej strony to nie zabawka która kosztuje 20zł i nie kupujesz jej na pół roku

identyczną chciałam kupić na samym początku ale zrezygnowałam... i chyba kupię tą... http://allegro.pl/trampolina-ogrodowa-batut-z-siatka-drabinka-366-cm-i3179528967.html - tylko właśnie wolałabym żeby cień był po południu na podwórku :/ a w ogródku raczej ta trampolina mi się nie zmieści ;/ aj tam ;) chyba nie jedna chciała by mieć takie problemy jak ja :)

Gość ona3333
Trampolina przetestowana- skakało 2 dzieci i było miejsce.

Gość ona3333
a radość dzieci :):):)

i mówisz że ta 252 im starczy ? ja już zgłupiałam bo teraz cały czas obserwuję podwórko i już cień się kończy.... a q ogródku jest cień.... ale ledwo co zmieści mi się tam 305 wszystko będzie na styk... ;/ na słońcu raczej nie bardzo żeby dziecko skakało no nie ? ;/ już nie wiem co mam robić :/ a ciekawe czy taką ogromną trampolinę będę mogła przesunąć ? :)

Gość ona3333
trampolinę można przenieść - zrobiliśmy to z mężem i nie była ciężka. a co do cieniu i słońca- przecież dziecko cały dzień nie będzie skakało.

Gość ona3333
trampolinę można przenieść - zrobiliśmy to z mężem i nie była ciężka. a co do cieniu i słońca- przecież dziecko cały dzień nie będzie skakało.

aha to fajnie że można ją w razie czego przenieść w cień :) a mogłabyś mi wysłać zdjęcie waszej trampoliny ? czy jeszcze jej nie złożyliście ? chciałabym zobaczyć jaka ona mniej więcej jest... w nie widziałam tzn widziałam trampoliny ale nigdy nie wiedziałam jaką mają średnicę :/ nie chcę przesadzić z tą 366 cm za te ok 200 zł mogłabym córce inne zabawki kupić

Gość ona3333
To napisz swój meil to ci jutro wyślę

Gość mała smerfetka mii
o właśnie ciekawe czy można ją przenieść ? chodzi mi o tą366 cm

Gość ona3333
Ja z mężem bez trudu przeniosłam trampolinę 252cm , myślę że większą tez można przenieść- no na pewno nie w jedną osobę

z góry dziękuję bardzo :) odtrampoliny@wp.pl

Gość mała smerfetka mii
dlaczego nie w 1 osobę ? myślałam że po prostu zdołałabym ją za sobą ciągnąć po równej powierzchni i to jest nie możliwe ?

Gość ona3333
przeciągnąć pewnie da się jednej osobie, jutro spróbuję to napiszę

Gość ona3333
mała smerfetka mii- trampolinę można śmiało przciągnąć , zrobiłam to jedną ręką , ale pierwszy raz i ostatni- bardzo poniszczyła się trawa podczas ciągnięcia. dla 2 letniej dziewczynki :)- wyślę ci zaraz zdjęcia