Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaavsaf

jak szybko schudnąć ?

Polecane posty

Gość aaaaaaaaavsaf

sprobowałam juz wszystkiego mam wilczy apetyt ciagle bym jadla pomozcie ;( ;(

Gość a tarczycę sobie badałaś?
?

Gość hahahaha...
5 małych posiłków dziennie, dużo warzyw i duuuużo ruchu, zero gazowanych słodkich napojów, słodyczy, dużo wody niegazowanej i zielonej herbaty ale przy tym wszystkim sport, sport i jeszcze raz sport!

Gość mami-016
JAk wyżej: zrób tarczycę. Ja przy nadczynności jadłam 1 raz dziennie ale ten posiłek zaczynał się rano a kończył wieczorem;). I byłam przy tym chuda jak nieszczęscie. Jak już się leczyłam i miałam niedoczynność, to jadłam zupkę i 2 kromeczki przez cały dzień (zero apetytu) i byłam gruba jak nieszczęście:(. Ale u Ciebie może byc inaczej - zrób tę tarczycę. Natomiast na taki wilczy apetyt mogę polecić nopal - sproszkowany kaktus, który po wypiciu dużej ilości wody pęcznieje w żołądku i nie chce się tak jeść. Można też chrom, podobno nie ma się ochoty na słodkie, ale tego nie próbowałam, więc nie wiem. Nopal na mnie działa. Jak chcesz jakieś info, to napisz na maila Pozdrawiam, mami-016@gazeta.pl

Gość anita19931234
ćwiczenia ewa chodakowska i mel b. Ja ważę 56kg więc nie jestem gruba, ale chcę mieć podniesione pośladki i płaski brzuch do lata. Ćwiczę dopiero 3 dzień skalpel ewy chodakowskiej i widzę już jędrniejszą skórę i mniej cellulitu przy spinaniu pośladków;):D