Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość turkusowyszafir

Ciąża, grzybica i okres...

Polecane posty

Gość turkusowyszafir

Witam . 7 maja uprawialam petting z chlopakiem, jestem dziewica a podczas pettingu chlopak ocieral sie o moje narządy płciowe penisem, który był suchy jak twierdzi on... Miałam wtedy 22dzień cyklu ale że mam nieregularne miesiączki nie wiem kiedy nastąpiła owulacja. Od paru dni miałam schizy że jestem w ciąży itp. Dzisiaj zauważyłam że złapałam chyba infekcje pochwy... Dziwnie się czuję 'tam' i mam okropny grudkowany śluz, w ogóle się nie ciągnie ale nie pachnie... Zastosowałam maść na takie rzeczy i czekam mam nadzieję na poprawę. Do tego pobolewa mnie lewy jajnik. Jak myślisz, na ciąże nie ma szans? przez petting? plus dziś mam 28 dzień cyklu i jeszcze pojawienie się tej infekcji... Może to wpłynąć jakoś na okres? Pomoż jeśli mozesz ;)

Gość ewfdcsede
dziecinko, idź się poucz lepiej, do książek zajrzyj.

Gość turkusowyszafir
Wiesz, chciałam tylko zapytać, nie pisałam tutaj żeby ktoś bluzgał czy coś, ale widzę,że brak pokory i szanowania czyichś problemów.

Gość ewfdcsede
ale tu na forum nie siedzą ginekolodzy, nie wiemy, co ci jest, nie badaliśmy cię. A obawianie się o ciążę to jest po prostu dziecinada więc wnioskuję, że jesteś jeszcze nastolatką. Dorośli i mądrzy ludzie wiedzą, jak się w ciążę zachodzi. Idź do lekarza, innej rady nie ma.

Gość turkusowyszafir
Mam 17 lat i po prostu sie boje..

Gość agula8
na ciąże nie ma szans-faktycznie poczytaj trochę jak dochodzi do zapłodnienia.Objawy grzybicy to najczęściej biały, grudkowaty śluz, swędzenie, pieczenie. Pomaga na szybko maść clotrimazolum i dopochwowo invag przez conajmniej tydzień. Zdarza się że infekcja "przesuwa" okres.

Gość turkusowyszafir
Dzisiaj 29dzień cyklu , grzybica nie daje sie tak we znaki ale pobolewaja mnie piersi tak jak za zwyczaj przed okresem, ale kurde nadal panikuje ze bede w ciazy..

Gość olkaxxx
Spokojnie, na pewno dostaniesz okres. U mnie też często przy infekcji intymnej lub w trakcie sesji jak się stresuje egzaminami miesiączkę dostaje później. Jeżeli nadal swędzi cię miejsce intymne do podmywaj się tantum rosa i smaruj się provag żelem z kwasem mlekowym, który szybko łagodzi podrażnienia i uśmierza świąd, mi zawsze w takich sytuacjach pomaga.

Gość gość
Wydaje mi się że opisywane przez ciebie objawy to infekcja którą złapałaś i należy ją jak najszybciej wyleczyć .Proponuje byś kupiła sobie w aptece priobiotyk invag który posiada aż 3 szczepy bakteri i w szybki sposób zlikwiduje twoją infekcje i przywruci odpowiednie ph pochwy

Gość gość
to ciaza kretynko nastepnym razem sie zabezpiecz a teraz wymyslal imie dla dziecka nic ci nie pozostalo

Gość gość
na grzybice pochwy i inne infekcje polecam Abiofem, a później możesz go stosować profilaktycznie

Gość gość
ja stosowałam profilaktycznie i mogę polecić

Gość gość
Kiedy ja z moim chłopakiem pieścimy się w ten sposób, zawsze dokładnie myjemy ręce a ja dodatkowo smaruje się provag żelem, nawilża on miejsca intymne, chroni przed infekcjami ponieważ zawiera między innymi kwas mlekowy i nadtlenek wodoru. Wypróbuj go następnym razem.

Gość gość
a jak lecisz na spontanie to co robisz? bo dużo tych czynności przed-seksem ... ja się takimi rzeczami nie bawię ale w miesiącu wspomagam się abiofemem 3 aplikatory profilaktycznie i problemu nie ma

Gość gość
naprawdę jest taki skuteczny ?

Gość gość
nie przekonamy cię do pewnych rzeczy musisz sama spróbować

Gość gość
Ale jeśli chodzi o zdrowie nie będę eksperymentować z wszystkimi polecanymi lekami fajnie jeśli ktoś go używał i może podzielić się swoja prawdziwa opinia na ten temat