Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mrkarolh

Czy dziewczyna mnie rzuci, dni, które zdecydują, pomocy !

Polecane posty

Gość Mrkarolh

Witam. Jestem nowy na forum. Mam ciężką sytuację z moją dziewczyną.. Jesteśmy razem 9 miesięcy. Ona ma 18 lat, ja 19. Na początku było super, jednak potem pogorszyło się, było więcej kłótni. Ostatnio była na osiemnastce, a ja niestety wylądowałem w szpitalu, bo nie sprostałem wymaganiom w poradniku wojsk specjalnych, ale mniejsza z tym. Do szpitala przyjechał tylko mój przyjaciel, a mnie wkurzyło, że nie przyjechała moja dziewczyna. Problem w tym, że miałem do niej za dużo pretensji o to. W któryś dzień przyjechałem do niej, a ona płakała. Powiedziała mi, że przerastają ją te problemy i, że musze sie zmienić. To pierwsza taka krytyczna sytuacja w naszym związku. Dała mi ostatnią sznsę można powiedzieć. Mam tą świadomość, że się zmienię bo wiem, że od tego zależy czy nadal będziemy ze sobą. I teraz jest największy problem - Ostatnio powiedziała, że dobrze wie, że się zmienię, tylko ona nie wie czy z jej strony będzie normalnie tak jak przedtem, bo nie wie czy zapomni o tej sytuacji. Mamy wspólne plany na życie, wiele sobie obiecywaliśmy, nie mogę jej stracić, bo jest dla mnie wszystkim co mam. Nie mam nawet wielu znajomych. Ona jest dla mnie wszystkim. Gdybym ją stracił to myśle, że mógłbym sobie odebrać życie.. Nadal mówi, że mnie kocha, ale nie wie co będzie potem. Powiedziała, że musi mieć troche czasu (pare dni). Ja przez ten czas jestem załamany. Jestem w trakcie matur i nie moge jeść, pić, spać, ani sie ucczyć. Cały czas o tym myśle. Pare godzin temu spytała sie mnie czy chciałbym z nią być jakby nie zachowywała sie normalnie jak przedtem. Powiedziałem, że tak, że razem przeszlibyśmy przez ten problem. Mówi też, że zależy jej na nas. Tylko nie wie jak będzie z jej strony za pare dni. Proszę, pomóżcie mi, nie wiem co mam robić, co mam myśleć. Cały czas źle się czuję i do tego dochodzą częstrze myśli samobójcze przez myśl, że mogłaby ze mną zerwać.. Co o tym myślicie ?

Gość onaonanoaona
Wyluzuj... Masz maturę wiec skup się na nauce! Zachowujecie się jak dzieci, ta dziewczyna tez jest niepoważna, ze trzyma Cie w niepewności a wie, że się stresujesz przed maturą;/ Pomysl po prostu, że najwyzej bedziesz się tym przejmował po egzaminach a teraz wyluzuj!!! Poza tym jesteś bardzo młody, i to nie musi być koniecznie ta jedna jedyna więc teksty o samobójstwie świadczą tylko o Twojej niedojrzałości...