Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3458937852

dlaczego facet mysli ze ma jakikolwiek wplyw na decyzje o moim ciele?

Polecane posty

Gość 3458937852

kolczykow nie, tatuazy nie, tycie nie i wiecznie słyszę czego to nie zrobi jak pokaze mu się gruba, z kolczykiem czy tatuazem. dlaczego kretyn mysli ze ma jakiekolwiek prawo glosu w tej kwestii? :P

Gość Samera
Bo go to brzydzi i on nie chce tego u ciebie oglądać

Gość jpjw
haha mój tez tak szczeka a ja i tak robie co chcę i jak mu się nie podoba to niech spierdala - ale jakos ciągle jest ze mną. Ja rozumiem że nie powinnam sie zapuścic, mocno przytyc itp bo ja tez u niego tego nie chcę ale np kolor włosów mam ochotę zminić i to robię, ciuchy ubieram wg swojego gustu tatuaż też mam - mały taki niewidoczny w ubraniu ale chciałam to zrobiłam - powiedział że seksu mu sie odechciało - zaczęłam się śmiac i mówię: ok to nara , i wywaliłam mu bambetle do salonu - po 3 tygodniach przylazł prosząc o wpuszczenie do łóżka :D

Gość 3458937852
A tam chuj mu w dupę. Znajdę sobie takiego, który będzie miał wyjebane na to co robię i gdzie jestem. :)

Gość 3458937852
jakos kolczyki ktore posiadam od poczatku naszej znajomosci mu nie przeszkadzaly a teraz jakies afery uskutecznia i fochami rzuca bo mysli ze sie go poslucham. faceci maja taka plytka wyobraznie ze ja pierdziele :o

Gość 3458937852
podszyw, nie zrozumiales przekazu. ja sie mu nie wpierdalam w wyglad, nie kaze chodzic na silownie (a przydalaby mu sie), fryzur nie wybieram i nie robie mu za stylistke, a on chyba sie zapedzil troche z tymi zakazami :P

dziwisz się? Kiedyś był tu temat gdzie chłopaczkowi nie podobało się, że jego dziewczyna ubiera się wyzywająco. Ubierała się tak już zanim zostali parą i mu nie przeszkadzało, fochy zaczął strzelać potem.

Gość internetowy poeta
@jpjw - takie laskie jak ty obrzydzaja mi kobiety do konca. Wolabym chyba kumpla posuwac niz takie scierwo.

Gość 3458937852
zreszta, zrozumialabym jego punkt widzenia, gdybym miala sobie zrobic tatuaz na czole czy rozciagnela uszy do kolan tunelami, nie wiem po co sie pluc o cos, czego praktycznie nie widac. a jesli tamta dziewczyna ubierala sie tak nawet wtedy kiedy go poznala to koles ewidentnie ma cos na bani :D🖐️

internetowy poeta - przyznaj, po prostu wolisz kolegów, szukasz tylko wymówki ;) 3458937852 - podobała mu się, ale jak już są razem to spódniczka za kolanko i włosy na pazia. Rozumiem doradzać komuś w kwestii wyglądu, ale zabraniać?

o, inny przykład. Ktoś pisał, że facet strzelił focha bo dziewczyna ścięła włosy i on był załamany, nawet jej dotknąć nie chciał.

Gość 3458937852
no i wlasnie widac za co kochaja faceci :D rozumiem ekstremalne przypadki kiedy ktos tyje 20 kg albo drastycznie zmienia swoj wyglad i juz nie jest w typie swojej drugiej polowy no ale bez przesady zeby takie pierdoly az tak przezywac :o

Jeszcze lalunie broniły faceta, że nazwanie nowej fryzury obrzydliwą to normalna sprawa i panna sama sobie winna, że śmiała pierwszy raz w życiu zmienić fryzurę...