Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NanaGrubcia

Dieta 500 kcal! Kto ze mną?

Polecane posty

Gość NanaGrubcia

Cześć. Chcę przejść na dietę 500 kcal. Wielu z was może wydawać się to nie zdrowe. Lecz gdy się rozpisze plan to nawet przy 500 kaloriach można zjeść bardzo dużo(warzywa,owoce, jajka, ryby, chude mięso). Teraz przy wzroście 167 waże około 80 kilogramów. Dzięki tej diecie, schudłam już 23 kilogramy. (Tak, ważyłam 103 kilogramy). Chcę znowu się w to wkręcić? Jest któraś/któryś z was kto chcę ze mną? Można się nawet ze mną skontaktować przez GG. Pozdrawiam ciepło. Czekam na odpowiedź!

Gość Olcia Dubicka
Tu nie chodzi o to by było jak najmniej ale o to by było odpowiednie pożywienie. Można jeść 4 000 kalorii a i tak się chudnie. Przy tych Twoich 500 będziesz musiała tyle jeść do końca życia by utrzymać wagę a inaczej kilogramy wrócą ;/ Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;)

Gość knbcx b
Jak chcesz rozlozyc te 500 kcal na ile posilkow? mozesz napisac?

NanaGrubcia, Chyba sobie kpisz :D 500 kal to dużo jedzenia ? Niby jak w 500 kal chcesz dostarczyć minimalne ilości białka i tłuszczów ? 100g mięsa to ponad 200 kal - w tym 16g białka 1 jajko to 80 kal 1 lyżeczka masła to 90 kal Proporcje białka na 1kg masy ciała to 1.5-2g. - 20%. Proszę napisz mi w liczbach jak chcesz to fizycznie zrobić, że w 500kal dostarczysz organizmowi niezbędnych składników do życia.