Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SmutnyDiscoRobaczek9006

Problem natury milosnej... 5 lat zwiazku i zostawilam go. Teraz 1 rok z innym.

Polecane posty

Gość SmutnyDiscoRobaczek9006

Przez 5 lat bylam z jednym chlopakiem. Tratkowalam go jak przyjaciela. W lozku sie nie udawalo. Ale... tesknilam za bylym teraz z nim jestem rok, zareczyny... Ale nie jestem go pewna. Widze w nim juz wady. Tesknie za bylym, szkoda mi go... kocham go jak braciszka. Jest sens wracac? On chce co jakis czas sie spotykac... Ja z litosci spotykam. Nie wiem juz co robic wysiadam ;( Czy mozna kochac bylego jak brata? Lepiej to olac? Mialyscie jakies takie sytuacje?

Gość bertina
Myślę że jeśli kochasz byłego jak brata, to nie watro tworzyć z nim związku, jednak warto utrzymywać koleżeńskie stosunki. Zapewne tęsknisz za nim, ponieważ przez 5 lat bycia ze sobą przyzwyczaiłaś się do niego, jednak związek nie może polegać na przyzwyczajeniu. Ja byłam z facetem 7 lat, 2 lata po ślubie wzięliśmy rozwód, ponieważ nie było już między nami uczucia, znalazłam innego wspaniałego faceta, lecz też nie było mi łatwo, momentami szkoda mi było byłego męża i nie raz za nim tęskniłam. Ale teraz wiem, że watro było, teraz mam najwspanialszego faceta na ziemi i jestem tak szczęśliwa tak jak nie byłam przez 7 lat w związku z byłym mężem.

Gość coś o tym wiem...
Jakie wady ma obecny i co przy nim czujesz? Co podoba Ci się w byłym? Wygląd Ci odpowiada? Czym się różni od tamtego? może były takie chwile kiedy Cię pociągał?

Gość hallooo Autorkooo
zostawiłaś swój temat??