Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moje pierwsze samotne wakacje

Podajcie proszę jak macie tanie miejsca na wakacje nad morzem lub w górach

Polecane posty

Gość moje pierwsze samotne wakacje

:)

Gość Dagmara22
w Górach Bialy Dunajec Leśny dworek uwielbiam to miejsce http://www.lesnydworek.net.pl/ nie drogo i atmosfera rodzina.. tez wybrala bym sie sama na urlob.. do zakopanego jezdzi co chwile bus tak ze problemu nie ma

Gość amerykaniepiszglupot
w Zakopanem jest na samych Krupówkach Willa Monte Rosa, tanie pokoje, bardzo ładne miejsce w samym centrum i bardzo smaczne jedzonko na dole :) Chyba, że wolisz jechać gdzieś w bardziej "odludne" miejsce ;) zerknij na groupon, są czasem fajne promocje

Gość też jestem zainteresowana
niestety dunajec to dla mnie za daleko:(

Gość permiii
Jeśli masz jechać, jedź teraz - przed sezonem, bo jest tanio. W ubiegłym roku tanie noclegi w Jarosławcu znalazłam tutaj http://www.przymorzu.pl/jaroslawiec Wynajmowaliśmy domki letniskowe Marina. W sam raz na wakacje z paczką znajomych.

Gość zenek_D
Na stronie www.pintrip.pl mieli jakiś czas temu artykuł o tym jak tanio spędzić tydzień w Tokio i Hongkongu, skorzystałem z ich instrukcji i odbyłem podróż życia...Co to za kraj?! Po prostu, jeśli ktoś nie był w Japonii to absolutnie trzeba to nadrobić! Cenowo wyszło mnie ponad 2 tysiące – w tym przeloty i 7 noclegów. BTW. Jeśli w Warszawie narzeka się na tłok i tumult miasta, to polecam odwiedzić centrum Tokio...:D