Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KOrriDaaaaaa!

Jak byłam mała, zawsze marzyłam by być piękną kobietą...

Polecane posty

Gość KOrriDaaaaaa!

teraz to moje utrapienie. Kolejny facet związał się ze mną ze względu na wygląd, mam wrażenie że nasze charaktery dłużej ze sobą nie wytrzymają. codziennie są między nami awantury bo uśmiechnęłam się do kogoś na ulicy, albo masa facetów lubi moje zdjęcia, facet ma 28 lat a zachowuje się jak nastolatek, sprawdza mnie, telefon i fb standart ! konto na yt też jest kontrolowane, i historia przeglądanych stron :) kiedyś mi zrobił awanturę, bo wyczyściłam pliki cookie i powiedział że wchodziłam na czat [bo tak się poznaliśmy i uważa ze nie zaprzestałam odwiedzac tych stron] to juz moj drugi taki związek, myśle nad zerwaniem

Gość niski koles
zerwij, bo bedzie jeszcze gorzej. to tylko meczarnia skarbie

Gość jgjguti
pracujesz jako?

Gość KOrriDaaaaaa!
studiuję, ale to już mam z moim facetem przerobione, oczywiście zna moją CAŁĄ grupę !! pracuję na siłowni takze wiele osob mnie na ulicy rozpoznaje, wita się, ja nie mam nic przeciwko, ale ten durny wymyśla historie że sama ich podrywam, a mnie w srodku szlak trafia bo odkąd pamietam faceci zwracali na mnie uwagę a teraz moj facioo uwaza ze to moja wina i ciągle ma pretensje:/ nie wiem gdzie jest to zaufanie, którym obdarzyl mnie 2 lata temu :/

Gość KOrriDaaaaaa!
ciezko podjac decyzje o zerwaniu, bo oprocz tych przykrych chwil mamy również te piękne, jednak z dnia na dzień tych pierwszych jest coraz więcej.