Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy jestem aspołeczna?

nie lubię ludzi... co robić?

Polecane posty

Gość czy jestem aspołeczna?

nie mogę życ bez ludzi chociaż chciałabym...ale ciągle ich spotykam...jedyne wyjście - zatrudnić się w zoo? powiem wam...z koleżanek które mam tak naprawde lubie tylko 2 ... ale i z nimi nie lubie sie spotykac za czesto, nie lubie facetow... z mojej rodziny lubie tylko mame, ale ogolnie mam dosc ludzi.

Gość hukilla
ja nie znosz e ludzi-gdybym byla bogata to by se zem kupila dom na odludziu lub prywatna wyspe i od ludzie sie odciela

mam identycznie, nie lubię większości ludzi obok mnie a pracuję w szkole i staram się ujebywać uczniów jak często mogę :classic_cool:

tez nie lubię nie ma takiego obowiązku kilkunastu toleruję i całkiem dobrze mi się z tym żyje 1

Gość brzózzzka
ja też nie przepadam

Gość brzózzzka
Ja też nie przepadam za ludźmi.

Gość ja też nie
lubie ludzi. Nawet znajomych, a koleżanek nie mam wcale. Od rodziny odcięłam się niemal całkowicie, a pracuję w SKLEPIE

Gość gość
Miorodow, jakieś jaja robisz sobie, że niby tego nie wiesz? Czemu nie można lubić ludzi? A chociażby dlatego, że większość z nich wygląda jak ludzie, ale człowieczeństwa nie posiadają.

Gość meduza z morza
ja też nie lubię :) kiedy to do mnie dotarło, żyje mi się lżej.

Gość gość
Zero empatii, zero inteligencji, szczerości. Egoizm, znieczulica, a ty byś chciał to coś nazywać ludźmi. Tolerancja zła, bezczelności, a nawet wspieranie takich jak oni w tym. Róbta co chceta.

Gość gość
Ja z tego powodu podjęłam pracę w bibliotece, ale niestety nawet tutaj nie da się uciec od ludzi. Męczą mnie relacje nawet ze współpracownikami, nie do życia jestem, już nie wiem co robić :/

Gość gość
Mam tak samo jak ty. Najbardziej lubię moją mamę. Wkurzają mnie faceci, idiotyczni ludzie i lubię być sama. Myślę ,że mam cechę samotnika i lubię samotność:-)