Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alfred789

Podglądanie przez ekran LCD

Polecane posty

Chcę wam tylko powiedzieć że osoby które was szpiegują przez internet mogą was też widzieć co robicie przed kompem bo matryca waszego laptopa LCD to tak naprawdę też kamera która potrafi przesyłać obraz. X Tak że oni widzą waszą twarz i wszystko co robicie przed kompem. Mogą to być wasi sąsiedzi, ludzie z pracy, znajomi ....nawet jeśli mieszkacie od nich bardzo daleko. X X Współczesna technologia jest 30-lat do przodu od tego o czym wie całe społeczeństwo.

Sam bym na to nie wpadł z tym podglądaniem przez pulpit gdyby mi w tym nie pomogli koledzy z pracy. X Gdy mój kolega z pracy opowiedział mi kiedyś jak spędził sylwestra w tym roku to coś mi zajarzyło w głowie. Po tym zajarzyłem że oni prawdopodobnie widzą mnie przez ekran tzn.to co robię przed kompem. X I to się z czasem potwierdziło....

oni widzą i słyszą co robicie przed kompem - to jest sprawa na 100% serio.

to nie jest żadne prowo ani moja choroba tylko prawda - nie pisał bym tyle o tym gdyby to była nieprawda.

Gość 5678397465
to widzą jak im pokazuję wała i słyszą jak brzydko ich nazywam.

Gość śmieszna mała Mel
Jesteś głupi. Matryca lcd to matryca do wyświetlania a nie do rejestrowania obrazu przed monitorem. Można tylko rejestrować to co się dzieje na ekranie czyli podgląd tego co sam widzisz. Jesteś głupi.A koledzy w pracy jeszcze bardziej ale to niedziwne w tym zawodzie

Gość jolkmn
po co tłuku sie tak kompromitujesz pisząc takie bzdety? ile masz lat? 6? 7?

Gość Azazel Pazuzu
przecież to psychol. pewnie siedzi w domu w czapeczce z folii aluminiowej, żeby mu specsłużby myśli nie odczytały :classic_cool: