Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja biorę ekstrakt

Jak rozprawić się z takim gnojem?

Polecane posty

Gość ja biorę ekstrakt

Chodzi o chłopaszka, ok 7 lat, który terroryzuje inne dzieci na podwórku. Wczoraj moja córka przybiegła z koleżanką (8l) do naszego domu, bo Maciek (ten chłopak) uderzył koleżankę córki pięścią w brzuch. Wyszłam na dwór, bo chciałam szczeniaka opieprzyć, ale się gdzieś schował i już do wieczora się na podwórku nie pokazał. Mojej córce jeszcze nic nie zrobił, ale terroryzuje inne dzieci, bije je, przepędza z placu zabaw, raz wyszedł na dwór ze scyzorykiem :o:o Jego rodzice to patologia, mają to w dupie, wiem, bo inni rodzice już z nimi rozmawiali, ale oni nie reagują na żadne skargi czy prośby o interwencję. Co ja mogę zrobić? Na pewno jak go dorwę, to opierdzielę go od góry do dołu i zapowiem, że jeżeli dotknie chociaż palcem mojej córki, to on tego nie przeżyje. Ale umówmy się - to rozwiązanie na chwilę :o

Gość gigghia
najlepiej nie wypuszczac dzieci na podwórko-bo tam jest niebezpiecznie

Gość ja biorę ekstrakt
prędzej złożę klatkę z drutu i jego tam zamknę, niż dam sterroryzować całą ośkę takiemu smarkaczowi :D

Gość do autorki......
uważaj żeby cię nie zgwałcił

Gość straż miejską wezwij, jak znów
będzie rozrabiał. może jakiś mandat rodzicom wlepią, nie wiem

Gość tralala xxx
Najlepiej isc do Opieki społecznej i zgłosic ale Ty sama nic nie wskórasz i na Policje .Rodzice tego chłopaka sa odpowiedzialni a jak rade sobie z nim nikt nie daje sa instytucje które pomagaja w zaburzeniu dzieci

Gość upupupupuuppp
p