Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość xxx2612

Dziewczyna kibica

Polecane posty

Gość xxx2612

Witam Chciałabym porozmawiać z dziewczynami kibiców" fantyków" ponieważ od pewnego momentu przestałam sobie radzić z sytuacja w moim związku. Jestem z moim X już prawie rok , oczywiście od samego początku wiedziałam jaką ma pasję i jak to mniej więcej wygląda. przez dłuższy czas w ogóle mi to nie przeszkadzało ale było to chyba związane z tym , że nie był to jakiś gorący okres w piłce nożnej. Ostatnio mam wrażenie , że ja jestem w jego życiu na trzecim miejscu (1 ukochany klub, 2 koledzy kibice) . X jest świetnym chłopakiem naprawdę jestem z nim szczęśliwa , nie chce go zostawiać chcę dowiedzieć się jak radzą sobie z ciągłymi wyjazdami , meczami itd inne kobiety kibiców ( bo przecież kibice nie są samotni ). Mój chłopak jest w stanie rzucić wszystko i jechać na mecz na drugi koniec świata , nic nie jest wtedy ważne i to mnie najbardziej boli. Ja siedzę tęsknie , czekam , martwię się, czasami już puszczają mi nerwy i po prostu płacze jak dziecko. Nie mam zamiaru mu tego zabraniać ani kazać wybierać bo nie o to tu chodzi... ale przez takie sytuację zaczynamy się ciągle kłócić , nie ma kompromisów jeśli jest mecz on jedzie i koniec tematu. Dodam , że oboje nie jesteśmy nastolatkami którzy nie potrafią poradzić sobie z problemem , a wręcz przeciwnie jesteśmy dorosłymi , poważnymi ludźmi. Drogie Panie jak wy sobie z tym wszystkim radzicie? Może wypowie się jakiś wierny kibic jak to wygląda z drugiej strony... chętnie porozmawiam mailowo xxx2612@wp.pl

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować