Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie ma mnie juz prawie tutaj

JUZ NIE MAM SILY :/ :/ :/ :/ :/

Polecane posty

czasami zastanawiam sie ile nieszczesc moze spasc na jedna osobe :/ Mam nadwage czesciowo uwarunkowana genetycznie czesciowo spowodowana choroba tarczycy :/ cale zycie na diecie cale zycie cwicze a mimo to 15kg ponad sie tzryma i co roku przybywa nowych kg :/ oprocz tego horuje na hirsutyzm :/ mam problemy z kolanem , bedac mala dzieczynka upadlam na nie i goilo sie pol roku teraz mam gole na nim ktora podczas zbyt duzej aktywnoci ruchowej lub na zmiany pogody potwornie boli :/ zeby nie bylo tak kolorowo mam arytmie serca i nerwice wegetatywna :/ ostatnio dowiedzialam sie jeszcze ze mam HPV mimo iz partner jest dla mnie pierwszym zarazil mnie gdyz jego ex spala z okolo 30 facetami, juz powoli tarce sile na to zeby wlazyc o normalne zycie :/ hemoroidow nie bede sponiala bo z tym jakos da sie zyc :/ ale reszta juz nie mam sily :( czasami chcalabym nieistniec :/

Gość rozumiem, ale
sa ludzie, co mają gorzej, nieuleczalnie chorzy itd. Ja np. jestem DDA i nie wiem, kiedy uda mi się to zwalczyć, bo pscyhikę mam od dziecinstwa zrytą, cierpię na zespół jelita drazliwego, mam tachykardię, PCOS - w tym i hirsutyzm, okropne bole stawowo-miesniowe. Poza tym obawiam się tez, ze moge miec nerwice. Nie jesteś sama ze swoimi dolegliwościami, ze wszystkim co masz można zyc.

zyje calymi dniami tylk tym kiedy i jaka wziasc tabletke :/

Gość da sie ze wszystkim zyc
TYLKO CO TO ZA ZYCIE???? :o