Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhjlkjb

Skąd wytrzasnąć 1600zł do jutra ? :(

Polecane posty

Gość hhjlkjb1
nie jest Polakiem bo ja lubię się pierdolić z innymi nacjami najlepiej mając na plecach flagę Polski lubię się z tym afiszować !!! lubię być dziurką dla innych facetów którzy się chwalą lub śmieją że przelecieli kolejną poleczkę łatwą naiwną wschodnią kobietę zfascynowaną zachodnim światem tak bardzo że starając siębyć na siłę zachodnia lubi ośmieszać swoich przodków rozkładając nóżki szybko przed zachodnim panem szkoda że mój tata tego nie widzi nigdy go nie lubiłam a on polak lubię tak to robić pokazywać że oddam się innemu wypieram się swej narodowości !!

Gość 2465327
a są szanse że ci pożyczy może też nie mieć kasy akurat

Gość laferty
nie musisz do jutra zaplacic,mozesz: a) napisac pismo o nie wykreslanie ze wzgledu na koniec szkoly jak i ciezka sytuacje finansowa z zastrzezeniem,ze do obrony uregulujesz.Dobrze tez byloby wplacic cos na potwierdzenie Twoich slow np 300-500 zl b) jak Cie wykresla to skladasz podanie o przywrocenie po czym regulujesz te 1600 plus kwota za przywrocenie tj 200-500 zl

Gość jedna taka ja
dzwon nic nie stracisz...wazne jest probowac wszystkeigo, anturalnie wylaczajac sprzedawanie siebi:)e:)powodzenia

Gość matyldaam
po co robicie te podszywy ludzie czy wy jestescie zdrowi psychicznie;/

laferty Pisałam już podanie.. o ciężkiej sytuacji materialnej ale to nic nie dało..W ogóle dziekan i te babki w dziekanacie potraktowały mnie bardzo źle. Dziekan powiedziała, że jak pieniądze nie będą jutro na koncie to mnie skreślają. Studiuje na politechnicę

Gość utyiuerthbxcvbc
nie jest Polakiem bo ja lubię się pie**olić z innymi nacjami najlepiej mając na plecach flagę Polski lubię się z tym afiszować !!! lubię być dziurką dla innych facetów którzy się chwalą lub śmieją że przelecieli kolejną poleczkę łatwą naiwną wschodnią kobietę zfascynowaną zachodnim światem tak bardzo że starając siębyć na siłę zachodnia lubi ośmieszać swoich przodków rozkładając nóżki szybko przed zachodnim panem szkoda że mój tata tego nie widzi nigdy go nie lubiłam a on polak lubię tak to robić pokazywać że oddam się innemu wypieram się swej narodowości !! Napisałęś to w bardzo ostry sposób i specyficzny ale masz rację jednak kobiety nie tylko polki obojętnie jakie sypiając z facetami z innych kultur rasy, nacji ośmieszają cały kraj swoich biliskich e a póżniej tacy wymuskani żałośni zachodni faceci patrzą na polki jak na dziwki i służące ....

Gość usraje
nie jest Polakiem bo ja lubię się pie**olić z innymi nacjami najlepiej mając na plecach flagę Polski lubię się z tym afiszować !!! lubię być dziurką dla innych facetów którzy się chwalą lub śmieją że przelecieli kolejną poleczkę łatwą naiwną wschodnią kobietę zfascynowaną zachodnim światem tak bardzo że starając siębyć na siłę zachodnia lubi ośmieszać swoich przodków rozkładając nóżki szybko przed zachodnim panem szkoda że mój tata tego nie widzi nigdy go nie lubiłam a on polak lubię tak to robić pokazywać że oddam się innemu wypieram się swej narodowości !! Najlepiej to się urodzić amerykaninem ja stwierdzam wszyscy do ciebie przyjerdzają i kobiety z innych krajów są łatwym mięsem bo my jesteśmy niby najlepsi

Gość laferty
hgrr

utyiuerthbxcvbc Człowieku nie znasz mnie i niec o mnie nie wiesz. Nie spałam z nim tak dla twojej wiadomości. Spójrz na swoje zasraniutkie życie, a ode mnie się odczep. To że cie żadna nie chce, jest tylko i wyłącznie twoją winą, zakompleksiony palancie.

Gość czy mi sięzdaje
czy upadek białęj rasy nastąpi szybciej niż mi się zdaje

Gość laferty
u mnie to zawsze dzialalo,no tak chory kraj nie mozna sie uczyc bo nie ma sie pieniedzy a zeby miec pieniadze trzeba cos umiec:O

Dzwon! To, co, ze bylas nie mila. Wyjasnij swoja obecna sytuacje, opowiedz mu i powiedz jakie to dla Ciebie wazne. Powodzenia!

Gość laferty
pies

Gość laferty
jakbym mial gwarancje zwrotu to bym ci pozyczyl bo sam w glowe zachodzilem w czasach studenckich skad brac. Ale nie dasz mi takowej

Niestety nie:( Chyba że chcesz pod zastaw mój paszport ::D!!

Gość siemano
Niestety nie Chyba że chcesz pod zastaw mój paszport : A jaki ?

Gość siemano
hhjlkjb Kochanie a co narozrabiałaś że kasę potrzebujesz ? Czy może to jakiś wymysł ? albo masz długi....jak tak to współczuję :(

Gość laferty
paszport malo,umowa,pelne dane itd...sprobuj z jakimis szybkimi pozyczkami,to czesto male prywatne firmy,mozna im nasciemniac;-)

W providencie za 1300zł pożyczki - musiałabym oddać 2700zł.:o Porąbało ich

Gość siemano
najlepsi faceci Czarni !!! największe fiuty Chyba cie wali :D może macie 2 mm większe i tym się tak szczyczycie chodź tak naprawdę biały może mieć większego również bo to zależy indywidualnie od każdego jest przyjęta jakaś norma średnia ja to rozumiem i nie podważam ale wy macie właśnie lipne duże flaczki...:D a my duże twarde kutasy :D ( reklama ) White Power !!!!

Gość ciekawska dziewucha :D
hhjlkjb Dlaczego jesteś kobietą obcokrajowaca ?

"Dlaczego jesteś kobietą obcokrajowaca ?" Nie jestem "kobietą obcokrajowca" kiedyś byliśmy parą.

Gość ciekawska dziewucha :D
"Dlaczego jesteś kobietą obcokrajowaca ?" Nie jestem "kobietą obcokrajowca" kiedyś byliśmy parą. i jak było ? :) pewnie tak samo jak z Polakiem każdy facet taki sam

"pewnie tak samo jak z Polakiem każdy facet taki sam" Nie wiem jak to jest z Polakiem. Bo miałam w życiu tylko jednego faceta, który był obcokrajowcem