Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skopytawalikot

Książeczka dla celów sanitarno-epidemiologicznych

Polecane posty

Gość skopytawalikot

Witam. Chciałem wyrobić książeczkę sanepidowską. Zrobiłem już badanie kału w sanepidzie, dostałem wynik badania. Wiem, że teraz aby do końca wyrobić tą książeczkę powinienem iśc do lekarza, zrobić badania, po czym uzupełnić i dokończyć wyrabianie książeczki. Ale na razie nie chcę tego robić. Czy to badanie kału będzie ważne cały czas? Czy będe mógł na przyklad za pół roku z tym wynikiem badania iść do lekarza, aby do końca wyrobić tą książeczkę? Czy koniecznie muszę teraz?

Gość basiula448888
badanie z tego co wiem to ważne jest kilka lat chyba nawet 10 żeby wyrobić książeczkę idz do lekarza nie musisz wykonywać juz innych badań Ja u lekarza placilam 25 zl lekarz tylko podbił i gotowe

Gość DobraSobie
Badanie wpisane w ksiazeczke sanepidu wazne jest całe zycie

Gość skopytawalikot
No dobrze. Ale ja na razie mam sam wynik badania. Kupiłem sobie też tą książeczke. Czy ten wynik badania trzeba do tej książeczki jakoś wczepić zszywaczem czy jak?

Gość Bylam tam
Na pierwszej wizycie u lekarza medycyn pracy pokazujesz te badania, a on je tam wpisuje

Gość gość
Ja korzystam z usług przychodni www.medis.pl w Katowicach na Padarewskiego i oni też mają bardzo dobre ceny.