Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sionooka

mam podejrzenia w stosunku do męża prosze o porade

Polecane posty

Gość sionooka

mam taki problem mąż pisze z jakąś babką od jakiegoś czasu, mam bilngi ale potrzebuje konkretnych dowodów na ewentualną zdrade. czy moge użyc do tego czytnika wykasowanych sms nie znają kodu pin do karty??? czy która kolwiek z was miała taki problem z podejrzeniami i co zrobiłyście???

Gość sionooka
a czy do tego potrzebuje kodu pin???

Gość sionooka
może macie jakieś pomysły albo doświadczenie w takiej sytuacji??

Gość malabora
Jestem wróżbitą, runistą i magiem.Wykonam każdy rytuał za 100 zł. Reszta informacji na mailu: Malabora@tormail.org

Gość dcjkbskcjbs
a nie prościej po prostu uczuciwie i szczerze pogadać. przeciez to twój mąż jeśli on nie postępuje uczciwie, to przynajmniej ty to rób, nie poniżaj się

Gość sionooka
rozmawałam z nim jak zobaczyłam pare dziwnych sms od tej koleżanki powiedział ze nie mam sie czym martwic..na chwile dałam spokój potem pytałam sie go czy dalej pisze z nią powiedział ze NIE . nie mogłam jednak przestac o tym myslec i sprawdziłam biling pisze do niej codziennie tylko w wekendy nie kiedy jestesmy razem. boje sie ze jak nie bede miała dowodów to zamydli mi oczy i dale bedzie robił swoije

Gość sionooka
nie wiem jak zdobyc dowody na ewentualna wine lub niewinnosc bo w chwili kiedy mnie oklamal stracilam zaufanie

Gość sionooka
up

Gość sionooka
nikt sie wiecej nie wypowie?? ja naprawde szukam porady bo nie bardzo mam z kim o tym pogadac

Gość dcjkbskcjbs
powiedz mu wprost, nie krzycz , nie obwiniaj, bądź stanowcza ilekko zrezygnowana i powiedzże czujesz i wiesz, że dalej do niej pisze, że ciebie okłamał, że już mu nie ufasz powiedz, że tak dalej być nie może, bo nie chcesz takiego życia i niech sie zastanowi nad tym co robi, bo ty wiecznie czekać na normalnosć nie będziesz i z tym go zostaw.

Gość sionooka
dzieki za propozycje z tarotem zastanowie sie ale taka opinia nie pomoze mi np w sadzie, nie wiem co robic

Gość dcjkbskcjbs
a sorry myślałam, że zależy ci na mężu, ale skoro szukasz dowodów do sądu to poczytaj inne topiki, są ich tutaj miliony o tej samej tematyce.

Gość sionooka
tylko co ciekawsze po naszej ostatniej rozmowie w ten piatek(zupełnie spokojnej) zarzekał sie ze nie pisze...mamy dzieci male wiec boje sie ze on nie ma odwagi ewentuale mnie zostawic i szuka odskoczni po cichu. dlatego musze mniec jakies dowody bo mam mala sile przebicia w stosunku do niego a on to najwyrazniej wykorzystuje

Gość sionooka
zalezy mi na nim i to bardzo ale nie chce byc oszukiwana z tym sadem troche przesadzilam

Gość sionooka
zależy mi ma nim i to bardzo

Gość hhannullka
są specjalne firmy zajmujące się odzyskiwaniem usuniętych wiadomości z komórtek i kompów tyle tylko że dla sądu to nie jest dowód ale postarszyc go tym możesz

Gość sionooka
a nie wiesz jak to sie odbywa ???

Gość hhannullka
wpisz na necie nazwe miasta potem hasło odzyskiwanie danych i pojawią sie nazwy firm a oni ci udziela instrukcji ale tak czy owak musisz isć do nich z komórka starego

Gość jkhglj.
O czym ty kobieto mowisz, jakiego czytnika wykasowanych smsow ? Smsy zazwyczaj są zapisywane w pamieci telefonu, po skasowaniu juz ich tam nie ma. Podobnie z kartą sim..jak skasujesz to są nadpisywane nowe smsy, tak jak na dysku twardym czy karcie pamięci, im wiecej czasu minęlo od skasowania tym trudniej to odzyskac. Nie lepiej przyłapac męza jak bedzie cos pisal, pojdzie do lazienki i wtedy odczyac smsy?

Gość sionooka
no własnie to jet problem nie roztaje sie z nia..znalazlam w niecie takie urządzenie czytnik kart usb do odzyskiwania skasowanych sms i nawet nie drogo ale nie wiem czy nie potrzebuje do tego jego pin do katy

Gość sionooka
kasuje wszysto na bierząco... a wdomu do niej nie pisze tylko jak jest w pracy. czytałam ze te czytniki mogą ujawnic do 30 ostatnich sms wykasowanych ale nie znam sie na tym kompletnie

Gość hhannullka
oczywiście że można odzyskać skasowane smsy i z karty i z telefonu jak ktoś się nie zna niech nie pisze

Gość sionooka
znalazłam coś takiego co nazywa sie czytnik wykasowanych sms sim - card i kosztuje 239 pln tylko dalej nie wiem czy mi to cos da bez tecgo cholernego pinu!!!

Gość moi.rodzice
nie lepiej napisac do tej dziewczyny ? ze nie podoba ci sie czestotliwosc jej kontaktow z Twoim mezem? niech wie ze Ty juz WIESZ to przewaznie studzi kontakty jezeli jednak dalej beda pisac to sklanialabym sie ku temu ze to grubsza sprawa....

Gość sionooka
jestem taką troche ciepla klucha ...i narazie nie moge sie zebrac na odwage zeby do niej zadzwonic , nawet jej nie znam i wiem ze napewno on z nia nie pracuje

Gość hhannullka
więć pewnie ma ciebie mąż dosyc bo cokolwiek by zrobił i tak się ciepła kluseczko nie odezwiesz

Gość sionooka
nie mam tylko sily przebicia jezeli chodzi o niego on zawsze stara sie postawic na swoim i po moich walkach i klotniach przewarznie on wygrywa ma bardzo silny charakter, dlatego szukam dowodów zeby miec powazne argumety i zeby mnie nie zbyl jak zawsze...wlasnie dlatego ze on mysli ze ja z tym nic nie zrobie czuje sie taki bezpieczny ale nie spodziewa sie ze akurat w tej sprawy nie zostawie!!