Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Mama z torunia

halo halo młode mamy z Torunia

Polecane posty

Gość Mama z torunia

Zapraszamy na bezpłatne spotkanie dla kobiet w ciąży i młodych mam. PROGRAM: 12.05 12.25 ABC porodu Janina Wroniecka, położna, Oddział Kliniczny Położnictwa, Chorób Kobiecych i Ginekologii Onkologicznej Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego w Toruniu 12.25 12.40 Poród rodzinny, rodzić z doulą? Marta Kokorzycka, doula, prezes Stowarzyszenia DOULA w Polsce 12.40 13.00 Krew pępowinowa cenne źródło komórek macierzystych Magdalena Walczak, Polski Bank Komórek Macierzystych 13.00 13.30 Mleko mamy to więcej niż pokarm dr hab. Aleksandra Wesołowska , Fundacja Bank Mleka Kobiecego 13.30 14.00 przerwa pokaz wiązania chust Małgorzata Musiał, Fundacja Rodzina Inspiruje bra-fitting, czyli jaki ja właściwie mam rozmiar? Ewa Prusakiewicz, Bra Boutique pokaz niemedycznych technik mogących ułatwić poród Marta Kokorzycka, doula, Stowarzyszenie Doula w Polsce pokaz masażu Shantala Piotr Grzebień, Happy Pain 14.00 14.40 Podstawowe zasady żywienia w ciąży niepowikłanej dr inż Michał Oczkowski, Katedra Dietetyki, Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, SGGW 14.40 14.50 Jak wspomagać zdrowie i prawidłowy rozwój dziecka Anna Nycz, Sequoia 14.50 16.15 Mamo, Tato, co Ty na to? O opiece, pielęgnacji i rozwoju małego dziecka Paweł Zawitkowski, fizjoterapeuta NDT-Bobath, konsultant Kliniki Neonatologii i Intensywnej Terapii Noworodka w Instytucie Matki i Dziecka w Warszawie. Termin: 23 maja 2013, Centrum Konferencyjnym BIZNES PARK, Grudziądzka 110 114, Toruń Czas trwania: 12:00 - 15:30 Warunkiem uczestnictwa w konferencji jest wypełnienie i przesłanie formularza zgłoszeniowego, który znajduje się na stronie www.mamapyta.pl.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować