Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polska to kraj dla oszustów

Zostałem oszukany przez pracodawcę

Polecane posty

Tzn. pracowałem w pewnej firmie on był moim szefem miałem ponad 2000 na rękę bez premii której i tak nigdy nie dostałem, teraz on stworzył swoją firmę bo rzekomo tam prezesi blokowali podwyżki i premię i dostałem 1400 na rękę plus premię (której wartości nie znam). Oszust i tyle ale nic nie jestem w stanie mu udowodnić... K**** Polska, pracuje z nim od 2011 i taki numer... szok i to w takiej poważnej branży.

Gość fsssssssssss
nie masz umowy o pracę?

Dziś dostałem na taką kwotę, 2000 brutto... sekretarka przyniosła... za taką kasę to ja mogę ale kible sprzątać a nie zajmować się poważnymi sprawami...

Ja z tej pensji nie jestem w stanie domu utrzymać :( K*** mać mam 30 lat i ktoś mi taki numer robi :(

Gość fsssssssssss
to tam nie pracuj! nikt cię nie zmusza!

No i tak zrobię do końca miecha i papa pfff przecież się nie będę szczypał z debilem kurwa co za gnój... do poprzedniej firmy już wrócić nie mogę :(...

fsssssss--- sytuacja w Polsce zmusza do kazdej pracy.

Gość fsssssssssss
.

Gość fsssssssssss
skoro do każdej to jak facet do towarzystwa zarobi dużo więcej niż w tej żałosnej firmie nawet nie raczył napisać czy ma umowę, czy pracuje na czarno i jak jest sytuacja! nie jemu jedynemu na utrzymanie domu nie wystarcza - ale dzieci już zdążył narobić?

Nie mam dzieci mam dziewczynę jedynie ale jak się dowie ile dostałem na umowie to mnie pogoni raczej bo sama ma prawie 3000 tys na rękę, a ja inżynier, po studiach KURWA MAĆ jestem taki wściekły... no nic czas się rozstać z palantem, swoje mu powiem i co sobie o nim myślę...