Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prezent......

prezent dla 6-cio latki

Polecane posty

Gość prezent......

dziewczyny doradźcie co mogę kupić na urodziny 6-cio latce, która nie bawi się lalkami, czyta książki-ale dostanie ich dużo, klocki lego też dostanie, gry logiczne ma, nie mam pojęcia jakie są jeszcze ciekawe zabawki

Gość Eeerrr
Ja bym nie kupowala zabawek, bo z tego, co piszesz to ma ich pelno. W tym wieku dziewczynki lubia sie juz troche stroic, wiec kupilabym jej jakas ladna torebke (taka dziecieca wersje doroslej torebki, a nie koniecznie jakies myszki miki itp.), bransoletke, czy zegarek (oczywiscie w wersji dla dzieci). Mozna tez dostac dzieciece perfumy, ktore oczywiscie ledwo pachna, ale sa w ladnych flakonikach. Na pewno taki "dorosly" prezent ja ucieszy:)

Gość prezent......
niestety dziewczynka, to typ "mózgowca" takie rzeczy jak strojenie się ją nie interesują, ale lubi jeździć na rowerze, rolkach,hulajnodze-myślałam o czymś ze sportu, ale też mi nie przychodzi nic do głowy

Gość ja swojej w tym roku córce
kupuje trampoline oczywiscie sa rózne rozmiary taka ogromna ze potrezbny ogród mniejsza która zmiesci sie na dzialłce ogrodowej albo taki zastepnik niby trampolina z materiału jak na basenik z tym zew niej dziecko nie poskacze tylko sie schowa jak do domku oferta ogromna do wyboru do koloru :)))

Gość Eeerrr
To moze sportowy zegarek, ktory mierzy dystans, predkosc, w roznych wersjach rowniez tetno itp.

To moje pomysły może coś się przyda :) Mp3, Mp4 (i może jakieś słodycze bo sama elektronika to koszt koło 50 zł), Łańcuszek, tablica edukacyjna do malowania po niej kredąhttp://tablica.pl/oferta/bardzo-duza-obrotowa-rozkladana-tablica-kredowa-marker-IDD4LF.html#31ce80eff3 tutaj przykład (i zestaw kred) też koszt 50/80 zł , no nie wiem co jeszcze :)

Gość może jeszcze
jakieś pomysły?