Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Po trójkącie

Mąż ma do mnie pretensje po trójkącie

Polecane posty

Gość Po trójkącie

Mąż od dłuższego czasu namawiał mnie na trójkąt i wkońcu się zgodziłam. Jednak po miał do mnie pretensje że mi było dobrze jak mnie druga kobieta pięściła że mi to sprawiło więcej zabawy niż jemu i że był trochę z boku a sam mówił że wolałby się więcej przyglądać niż brać udział. Zarzucił mi że może jestem lesbiją jeżeli potrafiłam mieć wtedy orgazm. Jak mogę rozwiązać ten konflikt

w tej sytuacji wypada nastepnym razem zaprosic 5 czarnoskowych z pałkami jak kij od bejsbola, niech sie toba zajma, a maz moze sie przylaczyc jak bedzie miał odwage

Gość zrób mu cuckold
ekstremalny. Zwiąż gada, a sama daj sie na jego oczach przelecieć paru ogierom z dużymi fujarami, a na końcu niech wyliże ci spermę z cipy.

Gość fgdsgfsdfs
Ja bym nie mógł być z kobietą, która aż tak się poniża, że ma seks z inną kobietą. Homoseksualizm nawet częściowy to wielkie zboczenie.

Gość brunet 38
Zawsze marzyłem o trójkacie 2k i ja 1m. Potem chciałem być tylko obserwatorem i na własne oczy zobaczyć jak sprawiają sobie przyjemność dwie kobiety. Mówiłem nawet o tym żonie. Teraz wiem że lepiej a żeby niektóre marzenia i fantazje pozostały tylko fantazjami.

Gość Po trójkącie
Może jednak mi ktoś coś doradzi jak wytłumaczyć mężowi że tylko na nim mi zależy i że nie mam pociągu do kobiet

Gość eweeliinkaa
do nastepnego trojkata zaproscie mężczyznę....moze juz nie bedzie cie nazywal lesbijka

podaj nr telefonu i wyslij mi swoje nagie zdjecie na maila zrobimy tak przed powrotem meza z pracy wpadne do ciebie i zaczne cie dymac kiedy mąż stanie w drzwiach i zobaczy, ze wlasnie oboje dochodzimy nie bedzie miec wiecej wątpliwosci ze nie jestes lesbijką, moze najwyzej bi ale to faceci lykają latwiej

Gość Pesteczka moja
Ja bym się nie przejmowała mąż kopnie w dupe to laska może zostanie hahaha

Gość marcelllo
Dziwne. Facet miał dwie gorące kobiety w łóżku, czyli spełnił fantazję będącą marzeniem 98% mężczyzn i jeszcze narzeka. A tak na logikę. Zaprasza drugą kobietę do łóżka, sam chce się przyglądać z boku a żona ma nie czerpać z tego zbytniej fantazji. To co było w takim przypadku jego marzeniem? Że dwie kobiety będą sobie plotkowały o zakupach i gotowaniu w łóżku?? Zadaj mu pytanie, czego w sumie oczekiwał w takiej sytuacji, skoro sam miał głównie patrzeć. Przecież po to się aranżuje takie sytuacje, żeby było przyjemnie ...

Wyszło z jego inicjatywy, więc nie wiem o co mu chodzi, może inaczej sobie to wyobrażał, myślał, że we dwie rzucicie się na niego?

Gość arkady1949
powinien mieć stosunek z tą drugą- wtedy by nie narzekał

Gość Androgen na pomarańczu
Ja bym mu jebnął z biodra, to by się zaraz uspokoił :)