Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Annnnnnjsa

chłopak z rodziny patologicznej....

Polecane posty

Gość Annnnnnjsa

Poznałam cudownego faceta. Jest 5 lat starszy, ma dobrą pracę, mieszkanie, kochany, ciepły, romantyczny, przystojny... chyba ideał! :) Póki co nie zauważyłam żadnych wad. Wczoraj był nasz pierwszy raz, potem w nocy przytuleni zaczęliśmy rozmawiać o życiu, zaczęło się od partnerek i parnetów a skończyło na rodzinie. Opowiedział mi o sobie, że miał ojca alkoholika który pił bez umiaru, bił ich, nie dawał pieniędzy... Pierwszy raz przed rozpoczęciem liceum pojechał zagranicę żeby móc iść do szkoły na jakieś zbiory gdzie pracował po 15 godzin, jeździł potem już tak co roku, potem były studia... ciężki kierunek inżyniera materiałowa kasy nie wystarczało więc musiał pracować jako barman w nocy, w dzień zajęcia, spał po parę godzin... Kiedy miał 19 lat jego ojciec zmarł i powiedział, że to był jeden z najszczęśliwszych dni w jego życiu. Ma kilka blizn... pomaga rodzinie. Nie pije w ogóle, powiedział że alkohol dla niego jest straszny. Podziwiam go, że tak sobie poradził... jestem wdzięczna za szczerość. Ale pojawia się nutka wątpliwości myśląc o przysłowiu "jaki facet taki syn"...

Gość Annnnnnjsa
jestem chyba strASZNA, ŻE tak myślę ale znam już 2 takie przypadki z życia

Gość zaaskdnsakjdhnnn
skoro się od tego odciął, nie pije to nie masz się czym martwić...

Gość Annnnnnjsa
nie zrezygnuję... ale byłam ciekawa Waszej opinii...

Gość Annnnnnjsa
opinii kogoś bezstronnego...

przysłowie takie mało znane;) ok czepiam się ale ogólnie po tym co opisujesz nie skreślałąbym go musisz go dokładnie poznać, pewnie wyjdą jakieś wady związane z tym w jakiej rodzinie się wychowywał ale jeśli się kogoś kocha to się takie coś akceptuje mam tu na myśli że może mieć jakieś lęki, itp

przysłowie takie mało znane;) ok czepiam się ale ogólnie po tym co opisujesz nie skreślałąbym go musisz go dokładnie poznać, pewnie wyjdą jakieś wady związane z tym w jakiej rodzinie się wychowywał ale jeśli się kogoś kocha to się takie coś akceptuje mam tu na myśli że może mieć jakieś lęki, itp

Gość fsdedds
dobrą pracę, mieszkanie, kochany, ciepły, romantyczny, przystojny' hhhhhhhhhhhhhh] Jestem taki sam ale pochodzę z normalnej rodziny i tylko dlatego jestem sam.

Dziewczyno wez pod uwage ze to on cierpial patrzyl na krzywdy jakie wyrządził jego ojciec on ma juz w psychice zakodowane ze alkohol to wrog z ktorym on musial walczyc do momentu smierci jego ojca i myslisz ze on spojrzy na alko? Ze podniesie reke? Oszalalas. Tacy marza o szczesliwej rodzinie jakiej nigdy nie mieli.. Akurat wiem co mowie.. wierz mi.

Chyba jaki ojciec taki syn. I możesz mieć rację mówić można wszystko ukryć na początku tez można dużo jednak czasem coś robi się całkiem instynktownie i nie zdaje sobie sprawy, że postępuję tak samo jak ojciec.

Gość Annnnnnjsa
ale jakoś mi lepiej, rozmawiałam z nim o tym.... gdyby chciał to ukryć to nie musiałbny mi tego mówić...

Gość lifgeiugf
powiem ci, że o wiele bardziej wolałabym takiego faceta, któremu zycie dało w d***e, który do wszytskiego doszedł SAM, dał radę, pokazał naprawdę hart ducha i jaja niż takiego z "dobrego domu", który wszystko dostał podane na tacy. Poza tym, facet po takich przejściach będzie naprawdę cenił rodzinę, ciepło, wierność, wszystko to, czego mu przez całe zycie brakowało.

Gość 'dskdskk
racja!! :) Nic nie wskazuje, że będzie alkoholikiem. Miał ciężkie życie, dał radę. Będzie ok powodzenia

Gość 121212122222222
zawsze się to kończy tak samo... przygotuj się na żywot jego mamci

moja matka jest dysfunkcyjna, ale ja radzę sobie inaczej niż ona jestem inna, więc to chyba też kwestia charakteru....

Gość Annnnnnjsa
Powiedział, że marzy o rodzinie, o tym żeby mógł w końcu tego doświadczyć bo nigdy tego nie miał. No i widać jak tego pragnie dwa razy się kochaliśmy ale potem taki wtulony. Wczoraj głaskałam go po głowie. powiedział, że czuje się bezpieczny...

Gość kdsk
wszystko będzie ok!

Gość poczytaj w necie
...o DDA...wiem BARDZO dużo na temat:(i dlatego jestem pełna obaw,co do Waszej przyszłości....

Gość Annnnnnjsa
poczytaj w necie -> mówisz to z autopsji? Czytałam ale.. opinie są różnie, każdy pisze co chce... kocham go. Miałam chwilę stracxhu no nie wiem chciałabym z nim być

Gość rojfdjj
nie wolno tak mówić. Nie pije, nic nie wskazuje na to żeby był patologiczny... nie można mu zabierać szczęścia przez to w jakiej rodzinei się wychował

Gość poczytaj w necie
Czy mówię z autopsji?Tak,ale nie tylko.Chciałabym żebyś zrozumiała,że On może mieć najlepsze intencje i wcale nie ukrywa niczego...Najprościej byłoby pójść do specjalisty od DDA(ale nie do zwykłego psychologa!!!)żeby stwierdził, czy chłopak ma syndrom.Ja nie straszę,nie życzę nikomu źle ,ani nic takiego; po prostu ZNAM problem:(

Gość poczytaj w necie
Aha i jeszcze co do tego,że "opinie są różne";miałam na myśli opinie specjalistów a nie osób np. z kaffe;)

Gość Annnnnnjsa
ciekawe czy zgodziłby się i jakby zareagował...

Gość Annnnnnjsa
na propozycję psychologa

Gość powiem jedno....
szkoda mi bardzo tego chłopca

Gość powiem jedno....
nie ma prawa nikt teraz odebrać mu szczęscia przez przeszłość