Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kjefgjkhvfj

desperacja

Polecane posty

Gość kjefgjkhvfj

Mam bardzo silną depresję, leczoną ale z nawrotami tak silnymi że ledwo jestem w stanie doprowadzić się do jako takiego stanu. Oszukuję całe swoje otoczenie, wszystkich dooKOła. Stałam się patologiczną kłamczuchą lecz mam z tego powodu okropne wyrzuty bo kłamię nie dlatego, że chcę a dlatego że muszę. Głupio to zabrzmi ale tego otoczenie ode mnie wymaga. Żyję w totalnej hipokryzji. Boję się otoczenia. Nie znoszę ludzi. Nie mam wsparcia. Nie mam myśli samobójczych ale łapię potworne doły giganty z których coraz trudniej mi wyjść. Depresja ma to do siebie, że ma się wszystko w nosie, nie ma się siły na nic i ja powoli poddaje się woli nieodgadnionego ale jeden czynnik trzyma mnie przy zmysłach. Dla niego się staram ale ciężko wygrać walkę z tak podstępną chorobą. Lekarze mnie tylko faszerują lekami, które tłumią moje emocje, terapia wyzwala we mnie agresję. jak żyć... jak żyć...

Gość kjefgjkhvfj
czynnik ludzki, moje przedłużenie genetyczne. 27 Boję się, że moje czarnowidztwo to moje drugie ja i jestem na nie skazana do śmierci. Staram sie z tego wyjść ale nie mogę. To mnie wciąga. Byłam młodsza było łatwiej ale im jestem starsza tym bardziej czuję jak mnie to pochłania a ja nie mam siły z tym walczyć. Powoli rezygnuje, odpuszczam z ważnych rzeczy. Nie zależy mi. Mam bardzo złe myśli.

Co byś powiedziała na rozmowę na jakimś komunikatorze na bieżąco, a nie tutaj?

Gość kjefgjkhvfj
co proponujesz?

Gość kjefgjkhvfj
założe gadulca ale to potrwa. Zaczekasz?